Nå skal jeg henges på museum!

Shit! Det kom en forespørsel jeg ikke hadde ventet meg.

Er det virkelig mulig? At jeg og min kropp skal henge på utstilling, slik at alle kan se meg?

Den halvnakne kroppen min skal stå og by frem alle arr, strekkmerker og valker.

Her i vår skrev jeg innlegget Dette er meg, og dette er kroppen min. Innlegget ble også «pushet på instagram med DETTE bildet:

instagram kropp

Her ville jeg vise dere hvordan en vanlig kropp som også har trent i 3 år kan se ut. Jeg er helt normal og fornøyd med det!

SÅ derfor har jeg bestemt meg… Dette er meg, og her er kroppen min. Her er magen som kanskje ser flat ut til tider, men som er full av strekkmerker og overflødig hud. Magen min som jeg har hatet i alle år. Jeg gir dere min verste fiende. som jeg nå har bestemt meg for å elske.

Så nå skal altså dette bildet på museum. På utstilling!

kroppen

Preus museum starter utstillingen » #jeg, fra selvportrett til selfie» den 2. oktober.

Vi speiler oss hele tiden. Fra vi som spedbarn smiler til mor og får respons, ser i speilet om morgenen når vi står opp eller sammenlikner oss med andres prestasjoner i konkurranser eller i hverdagen.

Utstillingen er en undersøkelse av selvportrettet og dagens selfiekultur. Hvor er forskjellene synlige og hva avspeiler fotografiske selvfremstillinger om samfunnene de er oppstått i og om oss som individer?

Dette er en greie jeg syns er veldig fin å være en del av! Så når spørsmålet kom, sa jeg selvsagt ja! Her skal instagram bildet mitt pryde veggen sammen med andre i kategorien «kroppen min»

Litt spesielt og rart…

At jeg skal henge sånn så alle kan se det. Men hva er forskjellen ved å henge der, og henge på nett for alle som kan se? Nada.

Utstillingen finner sted på Preus museum i Horten. Du kan lese mer om den HER .

Ps. Innlegget er IKKE sponset.

Du kan følge meg videre i sosiale medier

facebook

instagram

snapchat: bedremeg

3 kommentarer

 1. ❤️

 2. Hei jeg har et spørsmål om polarklokke. Før brukte du a360 klokka, men så nå på sist snap at du brukte m300.

  Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg a360 klokka, men ble usikker nå siden du hadde bytta. Er a360 bra? Målet mitt med en sånn klokka er å følge med på daglig aktivitet og puls. Derfor er jeg litt interessert i hva du anbefaler 🙂

  Klem!

  1. bedremeg

   Hei Maria! De stemmer at jeg har byttet. Den klokken jeg har nå heter m600,er den nyeste hos polar og er en android wear. Dette er en helt annen type klokke, og kan jo nesten ikke sammenlignes. Det de har til felles er at begge måler puls i håndledd og er god på måling av daglig aktivitet.Forskjellen er at den nye klokken måler mye mer nøyaktig puls enn a360 . A360 hadde to sensorer under klokken (mot håndleddet) som målte pulsen, mens m600 har 6 sensorer! A360 ble derfor da ikke helt nøyaktig. Jeg brukte pulsbelte med a360 og var fornøyd med det, men dette skal jo være en klokke som kan måle puls ved håndledd. Når den ikke gjør det optimalt, ville jeg valgt m600 som er en MYE bedre pulsmåler! 😉 Den har også mange andre gode «features» siden den er en android wear 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *