I freakin did it! Vil DU trene med meg?

Herregud for en deilig følelese!

Jeg kom hjem fra jobb i dag…

Selv om det bare var en kort dag med info, møte og noen utfordringer, så var det den beste følelsen ever! Og det å kunne skrive det her. At jeg kom hjem fra jobb. Helt amazing!

Jeg har offisielt fått tittelen på ryggen.

Personlig trener

IMG_1744

Nå er det bare resten igjen!

Nå står jeg parat for å hjelpe DEG! Eller kanskje noen du kjenner? Allerede i dag kan du faktisk booke PT time hos meg! Og du… Om du ikke er medlem på avancia fra før, så kommer det et superbra tilbud nå, hvor du får med to PT timer GRATIS hvis du signer medlemskap!

Dette skulle ikke være et innlegg med masse snikreklame for Avancia. Men jeg vet at mange venter på å høre når jeg er i gang, og mange har allerede spurt om jeg snart knyttes opp til et senter. SÅ DERFOR! Hvis du vil booke time med meg, så kan du fra nå av ta kontakt! Kom innom Avancia Skedsmokorset eller send meg en mail på bedremegpt@gmail.com

13592775_1112754538786810_1656165285834398856_n

Og du! Neste uke arrangerer jeg GRATIS bootcamp ute bak Avancia. Alle mine følgere og ikke-følgere er hjertelig velkommen til å bli med på en knallbra uteøkt! Sjekk ut arrangementet HER .

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *