Denne gangen smiler vi litt ekstra

Jeg hører de lette skrittene komme gående bortover mot soverommet. Sakte men sikkert går døra opp.

To små brune øyne titter rundt kanten, og den søte stemmen roper, MAMMAAA!

Han hopper opp i sengen, gir mammen sin en stoooor klem før han smyger seg inn under dyna.

Han ser på meg og smiler.

Jeg er så glad i deg mammaen min.

Jeg har savnet deg.

Endelig er han er hjemme igjen.

Minien min <3

IMG_0736

Denne gangen har det vært så altfor lenge siden vi så hverandre sist. Men sånn måtte det bare bli nå som ferietiden kom. Vi blåser i det som har vært, og tenker på det vi skal gjøre for å ha det bra nå. Det går bra. Vi er sammen igjen ♥

Jeg har fått mange nye følgere den siste tiden, og det er ikke alle som har fått med seg hva som har skjedd. Jeg har ikke vært så åpen om det heller, fordi jeg vil skåne familien min.

Men jeg kan si så mye som om at det har vært uklart hvor mini skulle bo. Når jeg flyttet til Lillestrøm i fjor sommer, ble mini igjen hos pappa i Trondheim av ulike årsaker. Etter bare noen mnd kom han ned til meg. Han bodde 5 mnd her fra september, og måtte deretter flytte opp til pappa igjen. Der har han bodd siden i februar i år. Etter det har han vært hos meg en langhelg hver mnd og i ferier.

Det har vært vanskelig…

Savnet har vært stort når han ikke har vært hos oss. Storesøster har lagd tegninger og sendt brev i posten. Mini har sendt tilbake.

Vi har snakket på skype og i telefonen x antall ganger. Vi har gledet oss til å se hverandre igjen.

Og nå… Nå er han her med oss igjen… Vi har 1,5 uke igjen av ferien og det skal nyyytes! Om et par dager skal vi reise på en litt annerledes ferie, som dere skal få høre mer om etterhvert!

Men nå kommer vi til det jeg har gledet meg til å fortelle dere sååååååå lenge nå.

Til alle dere som har sendt meg gode tanker og ord, til alle som har stilt spørsmål.

Nå er det avgjort…

Mini flytter inn hos mamma og begynner i barnehage her nede 1 august!

IMG_0676

Uten å si for mye, så kan jeg dele at jeg og mini sin pappa har blitt enige om at han skal bo her nede.

Vi er så utrolig glad, og jeg har ikke ord for hvor mye dette betyr for oss som familie!

Mini gleder seg masse til å begynne i barnehagen, og kan knapt ikke vente til den første bursdagen her nede skal feires i august!

Det er så godt å endelig få si det! Jeg kjenner tårene legger seg godt i øyekroken hver gang jeg snakker om det, eller nå når jeg skriver det her. Det er så utrolig godt. Alt jeg ønsker.. går sakte men sikkert rette vei

Hurra!

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne videre på instagram og facebook

Håper du også vil legge meg til på snapchat: bedremeg

9 kommentarer

 1. Karianne

  Ååå mammahjerte renner over! Er vel relativ ny leser på bloggen din, men har fulgt med etter at mini måtte dra opp igjen og eg har så lenge gledd meg til du skulle koma med denna nyheten! Som mamma sjøl til ein på 1.5 år kan eg ikkje forestille meg kor vondt da må vera å bli adskilt!. LYKKE OG GLEDE TIL DYKK <3

  1. bedremeg

   Så gøy at du følger med Karianne! Her er det stor glede i mammahjertet <3

 2. Dette fortjener du virkelig nå❤️❤️❤️
  Lykke til med Mini og resten av familien

  1. bedremeg

   Tusen takk for det <3

 3. Åhhh så godt og høre at du får han hjem ❤️❤️ Fikk tårer i øynene selv av å lese . Kos dere alle sammen

  1. bedremeg

   <3 Hærlig! Ja, dette er virkelig gledelige nyheter for oss!

 4. Så godt du får han hjem <3 Fikk tårer i øynene, dette fortjener du <3 Stor klem fra ei mor som følger deg og beundrer deg for ditt mot å stå på vilje. Du motiverer meg til å stå på med trening. Takk for du er som du er å deler med deg <3

  1. bedremeg

   <3 Ja, det godt å få inn hverdagsrutinene med bhg og alt! Tusen takk for klem <3 KLemmer tilbake!

 5. Kjersti

  Så godt å hørra skjønne gutten, å mammen så eg digge latteren te
  Ønke dåkke ein fortsatt god sommar. Å ein spennanes framtid ( å så bra at barnefar å du blir enige, d gjørr ting litt lettare for alle)
  ☉☉☉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *