Må det alltid være så ekstraordinært?

Hvorfor stresser jeg så mye?

Bordet knirker når jeg skriver, og jeg får tresmak i ræva av disse stolene. Herregud som jeg skulle ønske jeg kunne legge meg rak ut på sofaen og bare sove.

Etter mange timer foran skjerm og bøker er det nå på tide å legge bort markeringstusjer, penner og notater.

Det er ingen vits når alt bare går inn og rett ut igjen. Jeg får ikke til å konsentrere meg i dag.

Jeg har parkert meg selv på kjøkkenbordet i mange timer nå, og det er på tide å pakke sammen.

IMG_5153

Lørdag…

Lesedag! Som nå omsider er over, selv om jeg har et hav av ting jeg fortsatt må lese på. Men igjen.. Det er fortsatt 3 uker til eksamen. Jeg har nok av tid!

Om en liten halvtime kommer kjæresten og henter meg, og vi skal dra bort til han for å tilbringe lørdagskvelden med hans barn. Det er alltid koselig med slike kvelder sammen. Mye koseligere enn å sitte alene hjemme og lete etter elendige romantiske komedier på netflix, bare for å ha noe å gjøre. Jeg bruker faktisk mer tid på messenger med kjæresten enn jeg bruker på filmen.

Hjemmelagd pizza, film, gitar, en øl eller to og muskelanatomi står på programmet i kveld. Okei… Så var jeg kanskje ikke helt ferdig med lesinga, men sammen blir det så mye enklere. Kanskje jeg til og med kan lære kjæresten noen latinske muskel strofer?

Vi får se hva kvelden bringer!

Uansett, så ville jeg bare stikke innom å ønske dere en fantastisk lørdag, uten å komme med så mange meninger om det ene og det andre. For det går vel ann?

Av og til kan det kanskje være greit og bare fortelle hva man har gjort, hva man har spist og hvordan været er? Eller bør man mene noe i hvert innlegg?

Jeg har en følelse av at alle blogginnlegg må by på så mye.  Men må det egentlig det? Er ikke poenget med blogg at det skal være en slags dagbok? Slik at jeg kan dele hva som skjer i livet mitt uten å måtte få det ut på den mest spektakulære måten?

Det må vel ikke alltid være så ekstraordinært? Eller?

Igjen. Ha en strålende lørdag, kos dere masse!

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *