Dette er meg, og dette er kroppen min

Kjære sommer. Nå kommer vi, enten du vil eller ikke.

Jeg tar med meg den samme kroppen i år, som alle andre år.

Sammen skal vi trø tærne ned i den varme sanden, mens du lar solen varme på himmelen. Lettkledd skal vi gå langs strandkanten.

Hver eneste dag skal jeg ta dem frem. Merkene mine. På magen, på puppene og bak på leggene. Ja til og med på lårene er det noen av dem. De som forholder seg hvite, uansett hvor mye solen din bruner resten av kroppen. Jeg er stolt av dem. De viser at jeg er mamma.

I alle år hadde jeg gruvet meg til du skulle komme. Til jeg måtte finne på unnskyldninger for å slippe å kle av meg.

NÅ er det slutt! Jeg skal ut. I år skal jeg vise deg at vi lever.

SÅ derfor har jeg bestemt meg… Dette er meg, og her er kroppen min. Her er magen som kanskje ser flat ut til tider, men som er full av strekkmerker og overflødig hud. Magen min som jeg har hatet i alle år. Jeg gir dere min verste fiende. som jeg nå har bestemt meg for å elske.

kroppen

Jeg skal ikke være redd, jeg skal være fornøyd med den jeg er.

Jeg skal vise kroppen min at sommeren er en tid hvor den slipper å gjemme seg under store laken. Et sted den ikke trenger å være redd. Et sted hvor den kan nyte varmen mot huden og sitt eget speibildet i vannet. Et sted den kan være seg selv.

Men…

Jeg har hørt at du kun liker en type mennesker kjære sommer…?

Den typen som ikke ser ut sånn som meg… Den typen som er fri for skavanker, blåmerker og arr. Den typen som kun har markerete muskler, og ingen pølsemage på midten. Jeg har hørt at på stranden er det kun disse som passer inn? At jeg ikke kan føle meg vel der?

Vel… FUCK DET!

kropp2

Jeg tror ikke det stemmer kjære sommer. Jeg tror de tar feil. Jeg tror du liker alle sammen.

Derfor er det på tide. At vi i år viser dem hva sommerkropp egentlig er!

Veltrent eller ikke.

Liten eller stor.

Mørk eller lys.

Høy eller lav.

En kropp som ikke bryr seg om at magen viser seg eller at arrene stikker litt ekstra frem. En kropp som nyter en is på stranden mens sola smiler om kapp med arrene. En kropp som løper ned mot vannet sammen med venner og familie uten å være redd for å ikke passe inn.

En kropp som er stolt, av å være!

Vi er klare kjære sommer!  Vi elsker deg, og vi vet at du elsker oss også.

Dette er meg, og dette er kroppen min ♥

Bli med du også! Vis sommeren at du og kroppen din er klar! Vær stolt av den du er! Del dine sommerbilder på instgram nå og i hele sommer:  #stoltsommerkropp og @bedremeg

Følg meg også gjerne på instagram og facebook

Snapchat: bedremeg

6 kommentarer

  1. Fantastisk du ser flott ut

  2. Flott kropp!!

  3. Når jeg ser på din mage og min mage, syns jeg din er myye finere! Vær stolt av den og den du er ❤️ Syns du er kjempefin!

  4. Silje Merethe

    Hundre poeng til deg for ett ærlig og bra blogginnlegg! DU burde være SUUUPER stolt over kroppen din, du ser kjempe flott ut, du har all grunn til å være fornøyd❤️ Hvor er bikinien din i fra foressten?

  5. Per N Buttingsrud

    Ser bildene, og hva du skriver, men hva er problemet?

  6. Hva i alle dager er feil med din kropp?? INGENTING!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *