Et halvt år etter jeg startet, gikk jeg på en smell. Dette var magi!

Jeg var den som pleide å gi totalt F i alt som het kosthold og trening. Jeg var som en sakkosekk, og spiste det jeg ville ha når jeg ville ha det.

Jeg kunne gå på butikken til alle døgnets tider for å kjøpe is, sjokolade, potetgull, brus og usunn mat bare fordi jeg kjente at NÅ, nå måtte jeg ha det!

Men så skjønte jeg at dette ikke gikk lengre. Når jeg begynte å trene, så måtte også kostholdet på plass. Da var det endten eller. Her måtte jeg snu om på alt! Du kan lese mer om det i DETTE innlegget.

Det første halvet året mitt var ekstremt. Jeg var streng med meg selv, og jeg gikk til tider nesten på veggen av frustrasjon fordi jeg ikke kunne spise alt jeg hadde lyst på.

Jeg beit tenna sammen, fordi jeg virkelig VILLE DETTE! Jeg ville bli en bedre versjon av meg selv. Ikke bare på innsiden, men på utsiden også. Jeg hadde lyst å gå i butikken og se på klær. Prøve klær. Det jeg engang syns var så gøy! Jeg hadde lyst å føle meg vel i skjørt, kanskje til og med en singlett eller en kjole.

Jeg ville så gjerne slenge den sakkosekken på dynga og finne frem den virkelige meg. Jeg ville se bra ut. Jeg ville føle meg fresh. Jeg ville gå rundt med hevet hode istedenfor å synke nedover med hodet i sanden.

So I DID! 

IMG_3362 (1)

Men så røyk jeg jo på en smell når sommeren kom. Jeg hadde gått ned mange cm, jeg hadde som jeg skrev i innlegget tidligere, gått fra L til S. Jeg veide det samme, men jeg hadde fått muskler.

Sommeren førte med seg grillfester, ferieturer, øl, vin , litt ekstra snop og enda mer feriekos osv osv.

Det var da jeg oppdaget magien rundt det hele.

Dette var smellen jeg trengte, og den kom akkurat når det passet perfekt!

BALANSE!

Balanse folkens!

IMG_3590

Dere har nok hørt meg si det flere ganger, men kjære dere.. Dette er nøkkelen.

Har du et fast mål du skal nå, så kan det jo være at et halvt år med streng disiplin både på mat og trening kan være tingen. Men etter det må du finne ut hva du skal gjøre videre. For det er nemlig ikke sånn at det går ann å leve med så streng disiplin over lengre tid.

Du må rett og slett lage deg en livsstil. En du KLARER å leve etter. En balanse med sunt, søtt, sprekt og digg! Prøv å gjør det til en vane at du har godis kun på lørdager. Men ikke lag krisetilstander i heimen om dere spiser pølser og potetmos på en tirsdag! Det er lov!

Ta deg et glass vin om du får lyst på det, eller skei ut med en is den dagen sola kommer. Lev litt da vel! Vær DEG! Ikke steng deg selv inne i en boble av dietter og trening resten av livet.

YOLO sier jeg sjelden, men seriøst folkens. Det er noe i det.

Tren, spis sunt og regelmessig. Kos deg innimellom, og LEV!

Ha en fin kveld!

Følg meg gjerne videre på instagram og facebook 

snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *