Nesten 6000 ble med meg på trening denne uken!

Jeg tok meg selv i å kjenne det kriblet i magen mens jeg gjorde klart dag. Var det et snev av nervøsitet? Var jeg redd for å drite meg ut? Egentlig ikke. Jeg var spent, og klar for å gå ut av komfortsonen enda en gang.

Eller.. begynner komfortsonen å bli enda større kanskje? For dette var jo ikke noe annet enn gøy!

Denne uka bestemte jeg meg nemlig for å kjøre live streaming!

12921852_10153966366180450_754728428_o

25% rabatt på outfit! Topp fra familiebutikken HER – Tights fra Familiebutikken HER 

Mange av dere fikk med dere en eller begge videoene jeg publiserte. En på onsdag, og en i dag søndag kl 12. Til sammen har videoene nå hatt nesten 6000 visninger! Noe jeg syns er utrolig gøy!

Jeg har forståelse for at ikke alle har mulighet å se LIVE akkurat når det skjer, da mange av dere gjerne har et LIV utenom facebook(believe it ore not!). men det fine er jo at filmen ligger der, og den forsvinner ikke heller. Så da kan man se den gang på gang. Kanskje vil man spole tilbake for å få med seg øvelsen på nytt, eller kanskje blir man møkka lei av at jeg prater så mye og heller vil spole over til det skjer noe spennende.

Uansett! Dette konseptet skal facebook ha en stor tommelopp for! Jeg digget det!

Det gir meg et lite kick å vite at jeg ikke kan gjøre om på det jeg sier eller gjør. Jeg må være meg selv 100% UTEN filter!

12919355_10153966366240450_596477440_o

Håper dere syns det er gøy, og ikke minst inspirerende og følge mine hjemme-økter . Jeg går for enkle løsninger med lite utstyr som kan utføres på en halvtime – time.

Kom gjerne med inspill om dere vil ha livestreaming i andre varianter. Kanskje vil dere være med på kjøkkenet en dag? Eller se hva jeg gjør ellers?

Your wish is my command!

Eller… kanskje ikke helt, men det er gøy å høre hva dere tenker!

Har du enda ikke fått med deg mine live videoer, kan du se dem begge under videoerfacebooksiden min.

Følg meg også gjerne på snapchat og instagram: bedremeg ♥

2 kommentarer

 1. Siv Merete Kindlistuen

  Jeg syns streamingen din er så bra, nettopp fordi du er deg selv uten filter. Du er helt rå og gir av deg selv. Og tro det eller ei så er det motiverende å høre at du puster tungt og kjenner det på kroppen for da føler at man ikke er riktig så dårlig som man selv tror. Dette høres kanskje rart ut.. men det er ikke så like motiverende å se på noen som durer på uten at noe anstrengelse synes 🙂 merkelig men sant 🙂 you go girl!!

  1. bedremeg

   Hei Siv Merete!

   Så utrolig hyggelig å høre! Vel.. jeg syns selv at slike treningsbloggere som trener med hvit vegg bak seg og ikke puster en eneste gang ila økta blir FOR fake! 😛 Hehe.. Så her får man ekte trening som passer for de fleste! 🙂 Bra du likte det! Det kommer mer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *