Jeg hadde aldri klart det uten deg…

Det er mye jeg klarer alene, og jeg vet at jeg kan komme langt bare jeg stiller tankene mine på rett sted. Jeg vet jeg kan nå dit jeg vil, men det er fortsatt mye jeg trenger hjelp til.

Når det føles ekstra tungt, når jeg kjenner at NÅ… nå klarer jeg ikke mer….

Så er du der.

Du er der og pusher meg litt ekstra, du er der og forteller meg at jeg klarer det! Du holder deg ved min side, og du lar meg aldri gi opp!

Du gir meg lyst til å gi litt ekstra på hvert eneste skritt. Det føles tungt, og jeg kjenner pulsen blir så høy som den nesten aldri har vært. Det blir tyngre…. Men sammen med deg, klarer jeg hver eneste meter mot målet.

IMG_3959

Det å ha en kjæreste som er minst like interessert i trening som det jeg er, er en stor gave. Vi trener nesten alltid sammen. Om ikke samme økt, så er vi i hvertfall ikke langt unna hverandre på senteret. Vi drar dit sammen, og vi går hjem sammen etterpå. Vi snakker om hvor bra økta har vært, eller om hvor sinnsykt slitne vi er. Vi motiverer og hjelper hverandre på dårlige dager. Sammen er vi sterkere.

Når jeg etter mange år har følt meg veldig alene om interessen for trening og sunn livsstil, føles det helt fantastisk å være sammen med noen som tar tak og som skjønner tegninga når vi har tatt noen dårlige valg. En som gutser på og aldri gir opp før han har nådd målet.

Vi er gode på hver våre ting. Jeg har hjulpet endel til med styrketreningen, hvor han etterhvert har blitt helt rå!  Nå er det hans tur og hjelpe meg med løpingen. Jeg blir helt imponert over kunnskapen han har, der han løper ved siden av meg, i mitt tempo og pusher meg til å ta det ekstra steget.

Han forteller meg hva vi skal gjøre, før vi setter igang…

Jeg kjenner jeg nesten blir litt nervøs og tenker, nåååå! Nå blir det tungt!

Men så vet han eksakt hva som skal til. Han vet hvor mye jeg klarer. Og han pusher akkurat nok til at jeg blir litt stolt av meg selv.


I dag tok vi en halvtimes løpetur før vi tok lørdagen fatt med middag og godis. En perfekt liten tur med løping i skogen og en kjapp stopp for litt styrketrening.

IMG_3929IMG_3931

På turen hjem utfordret han meg til å løpe i samme tempo hele veien. Jeg skulle sette tempo selv fra start. Jeg gutset nok på litt for fort allerede i starten, men da var det bare å kjøre på. Veien hjem besto av både nedoverbakker og oppoverbakker, men han sørget for at beina bar meg akkurat like fort hele veien.

Ikke øk tempo nå!

Ikke sakk ned farten selv om det kommer en oppoverbakke. KJØR PÅ!

Nå er vi snart fremme!

Kom igjen!

Og Vips! Så var det gjort.

Når jeg har løpt fort… lengre enn jeg pleier. Når jeg føler at jeg ga alt, og ikke hadde klart en meter til etter målstreken… DA! Da blir jeg stolt av meg selv… Men dette kjære….

Dette hadde jeg aldri klart uten deg…

IMG_3951

Gleder meg veldig til å fortsette våren og sommeren med løping! Jeg vet nå, at jeg klarer mer enn jeg tror! Men jeg føler meg ekstremt heldig, som har en så flink treningspartner ♥

Håper dere har en super helg!

Fikk du forresten med deg treningsøkta LIVE i forrige uke? I morgen tenker jeg en ny økt utendørs. Da blir det trening med ball og på matte! Stay tuned via facebooksiden min.

Følg meg også gjerne på instagram og snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *