Har du ikke planlagt middagen hver dag denne uka?

Hipp hurra for en normal uke igjen folkens! Nå har jeg endelig fått handlet, og planlagt uken sånn som jeg aller helst vil.

Forrige uke ble det nemlig umulig å gjennomføre, noe som resulterte i handling og uplanlagte middager nesten hver eneste dag. Det gikk greit, men jeg vil fortsette som før, med PLANER og middags menyer for hver uke, tirsdag-tirsdag.

Denne uken gjorde jeg handlingen litt annerledes. Jeg handlet i går (mandag). Og jeg handlet TO steder. Første handelen ble gjort på Kaiser, som er en utenlands butikk i Lillestrøm. Her handlet jeg alt jeg skulle ha av frukt, grønnsaker og krydder for uken. Etterpå ble resten av varene handlet på Coop obs, som har blitt min nye favoritt for ukeshandel!

Det ble lite i vogna denne uka. I hvertfall mindre enn sist. Dette er nok et resultat av forrige uke, hvor det ble handla nå og da… Noe som tydeligvis gjorde at vi hadde mye igjen i skapene fra før. Men men.. Sånn ble det uansett!

IMG_3052

I ukas meny denne gangen, finner du kanskje noe du har sett før, og kanskje noe nytt. Det er faktisk også noe her jeg aldri har prøvd før! På lørdag bl.a er det kjæresten som skal lage mat her i huset, og da har han selvfølgelig fått en plass på lista! Onsdag og torsdag  er det kun jeg og jenta mi, så da fikk hun lov å være med å bestemme.

UKAS MIDDAGSMENY:

Tirsdag: Salat med champignong og fetaost + stekt kylling indrefilet

Onsdag: Hjemmelagde kjøttkaker i brunsaus med grønnsaker og poteter

Torsdag: Pannekaker (sunnere, sukkerfrie med havremel og spelt)

Fredag: Pizza med havrebunn

Lørdag: Chili con carne (made by Andreas)

Søndag: Svinefilet med jordskokkmos og glasserte grønnsaker

Mandag: HOT linsesuppe

Mine menyer handler om hverdag. Mye går igjen, men jeg vil gjerne hjelpe dere med å finne en enklere vei til å handle sunnere og enklere! Ikke minst blir det billigere, når dere klarer å planlegge ukene i matveien.

Selv blir jeg fort matlei når jeg hver eneste dag må finne ut hva jeg vil spise. Har jeg en plan på det, er det null stress!

Så folkens! Det handler ikke om å finne opp kruttet på nytt her. Det handler om å finne en balanse mellom vanlig husmannskost, sunn, næringsrikt, familievennlig og innimellom småfancy mat!

Her er dagens salat som ble servert med NYDELIG indrefilet av kylling.

SAM_6118SAM_6124

Salat med tre forskjellige salat typer (selges sammen i en pakke), tomat, agurk, paprika, sukkererter, stekt sopp og fetaost. Simpelt og så godt sammen med saftig kylling!

Håper du finner inspirasjon i mine menyer. Etterhvert som de nye tingene får oppskrifter, vil jeg legge ut dem også! Ellers kan du finne flere tips på UKAS MENY eller kategorien OPPSKRIFTER.

Ha en superfin uke videre! Følg med på facebook for mer spennende LIVE videoer fremover! Testet ut dette for første gang i dag, og jeg må si det fristet til gjenntagelse! Hva tror dere? Og hva vil dere se?

Ellers finner du meg på instagram og snapchat som @bedremeg! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *