Nå må jeg bare beklage…

Desverre er det ikke alltid ting går som man hadde tenkt. I går hadde jeg jo store planer om hva som skulle ut på bloggen… Men det så ikke ut som møkka-dagen hadde de samme planene.

I går sto jeg nemlig opp helt på vranga!

Ikke bare med feil fot, men med helt feil kropp virket det som.

IMG_8454

Dagen ble i hvertfall skikkelig elendig. Ja, MØKKADÅRLIG, rett og slett.

Jeg klarte ikke gjøre en dritt. Jeg drakk kaffen min, men ble enda mindre klar for å gripe dagen. Jeg så litt på tv, så gikk jeg å la meg. Skulle sove noen minutter, siden en powernap er alt du trenger. Endte med å våkne opp 2 timer senere, da var klokka 12!

Jeg bestemte meg… Trodde jeg i hvertfall.

Jeg skulle UT! Ut å gå en tur! Kanskje det kunne fikse vrang-kroppen?

Deretter skulle jeg ta en dusj, finne frem en god varm kaffe og litt lunch, også skulle jeg LESE! Jeg hadde bestemt meg for at det var dagen for å starte! Helt til… Jeg kom hjem fra tur. Og bare ville daffe.

Jeg klarte fortsatt ikke noen ting. Jeg kom meg på tur, og det var det. Jeg la meg på sofaen, sovnet. Vips så var klokka 4. MIDDAG!  Og vips, så var det ettermiddag, og jeg lå på sofaen igjen….

Alle planene jeg hadde om å jobbe, lese, lage middagsliste, handle… ALT gikk rett i vasken, bare fordi dagen bestemte seg for å fucke opp!

Derfor må jeg beklage!

Tirsdag er ukas-meny-dag…. Og det ble ikke noe av. Jeg lovte dere til og med på facebook at den skulle komme i går kveld. Men den gang ei.

BEKLAGER!

Jeg er en som holder det jeg lover, men denne uka blir det desverre ingen middags meny…. Dagene flyr avgårde, og jeg NEKTER å dra på butikken å storhandle uten bil. Sorry ass… men du får ikke meg på bussen med 14 poser fra obsen.

Så denne uka lever vi litt på det vi har, og handler det mest nødvendige på kiwien nedi gata.

Mens du venter på neste ukes meny, kan du jo sjekke ut de andre ukes-menyene ved å klikke HER.

klokke

Ganske villt at dagen i dag ble verdens største kontrast til gårdagen, med masse aktivitet, husarbeid, turer og trening!

Kanskje jeg rett og slett hadde godt av å ta en dag SKIKKELIG «off» ?

Men folkens… Jeg lover å komme tilbake med masse matinspirasjon!

Følg meg videre på facebook og instagram 

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *