For første gang på mange år er jeg endelig hjemme.

Avgjørelsen var tatt, og det føltes helt vanvittig bra. Nå var det bare å vente på at dagene skulle gå.. En etter en. Mot en ny start og et helt nytt liv.

En kjærste som ikke bodde 50 mil unna, og en jobb hvor jeg hadde flere muligheter.

I dag er det et år siden jeg sa opp leiligheten i Trondheim for å flytte ned hit til Lillestrøm.

Jeg ante egentlig ingenting om hvordan det ville bli, og vi hadde heller ingen leilighet å flytte til når vi kom ned.

Det var en sjangs jeg bestemte meg for å ta. Et valg jeg gjorde for å skape en fremtid for meg og mine to barn. Sammen skulle vi starte på nytt.

road

Vi gledet oss… Både små og store. Jenta mi skulle begynne på ny skole. Hun gruvet seg litt til å flytte fra venner og kjente i Trondheim, men hun var utrolig spent på hvordan det ville bli å bo her nede. Det var jo så nærme alt! Tenk at det bare  var 10 min med toget inn til hovedstaden! Og tenk at man kunne kjøre til Tusenfryd på under en time. Dette kunne jo ikke bli annet enn bra. Det var sikkert og vist!

De siste tre månedene i Trondheim var som slutten av et langt svangerskap. Uendelig… Jeg ville begynne å pakke hver eneste dag. Jeg ville bare dra.

Jeg savnet min kjære, og kunne egentlig bare dratt med en gang. Men jenta mi måtte avslutte skoleåret.

Vi sa opp leiligheten slik at vi kunne dra dagen etter siste skoledag.

Dette var stort for meg, og utrolig spennende.

Jeg skulle gå fra å være i et avstandsforhold med kjæresten som jeg bare hadde sett noen helger i ny å ne, til å nærmest bli samboere på ubestemt tid.

Det var nemlig sånn at vi skulle bo sammen til jeg fant meg leilighet. Hvordan skulle det bli? Kom det til å bli totalt skjærings?

Jeg tok sjangsen.

Heldigvis ble leilighets kaoset over, og min kjære kom med flyttebil for å ta oss nedover til vårt nye liv.

IMG_5068

Vi fikk plass til alt, og vemodig men lykkelige sa vi farvel til leilighet, og Trondheim by.

Så rart… jeg sto midt i mellom… Jeg var ingensteder. Jeg hadde mellomlandet på vei til en ukjent destinasjon.

Hallo østlandet! Ta meg imot, hvor skal jeg bo?

Jeg hadde satt Lillestrøm som mål. Men etter noen uker hos min kjære skjønte vi at jeg bare måtte skrinlegge de planene. De få leilighetene som var ledige hadde høye priser og elendig standar. Jeg skulle bo med barn, og var opptatt av å ha en leilighet vi ville trives i, og et godt uteområde.

Jeg måtte åpne meg for å gå på visninger litt utenfor Lillestrøm området.

Jeg kommer aldri til å angre på at valget falt på Skedsmokorset.

Her havnet vi altså til slutt, etter en mnd i Flateby med min kjære.

IMG_5293 (1)

Jenta mi fikk venner allerede før skolen startet, og begynte i femte klasse som ren østlending. Dialekten hadde blitt helt vendt om, og når hun kom hjem fra skolen fant hun tilbake Nordlenningen i seg. Jeg sa det var helt i orden. Hun var så skjønn når hun plutselig snakket så peeeent.

Vi har det fint her nede.

Det har skjedd mye de siste månedene… Mye positivt, noe trist og litt uforventet men også veldig mye gøy. Jeg angrer aldri på valget jeg har tatt. Jeg skulle nok ønske jeg gjorde noen ting annerledes før jeg flyttet, men jeg kan ikke se tilbake på det nå. Nå jobber jeg for en god framtid for hele min familie.

Helt til slutt… Noen ord til min kjære…

Takk kjæreste! For at du har gjort flyttingen min nedover hit så lett, og fantastisk. Selv om det har vært vanskelig noen ganger, så har du vært der og backet opp. Du har hjulpet oss med alt, og sluppet dine egne ting for å stille opp for oss. Jeg vil aldri angre på at jeg tok dette valget , og skape en fremtid sammen med deg og dine barn. Du betyr alt for meg gutten min.  Å vite at du gjør alt for at vi skal ha det bra som en familie, gjør meg så utrolig lykkelig! Elsker deg sååå vanvittig mye!

Vi blir her nede, og for første gang på mange år, er jeg lykkelig. Jeg er hjemme ♥

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

2 kommentarer

  1. Så koselig!

    Har du skrevet om avstandsforholdet før på bloggen? Isåfall er jeg veldig interessert å høre mer om det!

    Hilsen ei som er i et avstandsforhold for tida 🙂

    1. bedremeg

      Det har jeg. Prøv å søk på avstandsforhold i søkeveltet oppe til venstre i menyen 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *