Ikke en helt vanlig uke #middags meny

Det er tirsdag og klart for ukas meny!

Forrige uke utgikk dette, rett og slett fordi jeg vet at påsken har en tendens til å være litt annerledes for de fleste i matveien. Her var det meste planlagt, men det ble noen endringer iløpet av uka.

Denne uken derimot, er det full planlegging igjen!

Men… det blir nok ingen vanlig uke nå heller. Her blir det mye tid alene med jenta mi, samt at jeg skal reise bort i helgen.

Jeg er nemlig så heldig å ha blitt invitert med på hyttetur av en gjeng jenter. Noe jeg gleder meg utrolig mye til! Jeg kjenner kun en av tre jenter som skal dra sammen med meg, så det gjør det hele litt ekstra spennende.

Jeg har sånn halvveis fått ansvaret for å sette sammen maten til helgen også, så derfor tar jeg det med her på min ukesmeny også. På hytta finnes det ikke stekeovn, men vi har kokeplater til rådighet, så da må vi finne gode løsninger.

Sånn ser altså uka ut for oss:

Tirsdag: Laks, grønnsaker, litt potet og magerkesam

Onsdag: Kylling enchiladas lagd av speltlomper

Torsdag: Svinebiff, søtpotetmos og grønnsaker

Fredag: Tacosalat med speltlompe-nachos (serveres med hjemmelagd cuacamole, salsa og magerkesam)

Lørdag: Kyllingmed kokos og lime. Serveres med ris.

Søndag: Svin indrefilet med Jordskokkpure og glasserte grønnsaker (gullerøtter, sukkererter, rødløk og reddik)

Mandag: Fiskesuppe med torsk.

Kyllingkokos3

Handelen ble ikke all verden i dag, noe som i og for seg KUN er positivt! Vi hadde så mye rester etter påsken + at vi nettop har vært i sverige og kjøpt både kylling, svin og koteletter.

Men handelen ble gjort, og nå er vi jaggu klar for å ta fatt på den nye uka!

Har du planlagt middagsuka?

Følg meg gjerne på instagram og facebook for mer inspirasjon

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *