Det kom til et punkt, hvor jeg faktisk ikke viste om jeg klarte mer.

Hver eneste dag var jeg trøtt… Treningen ble et ork, selv om jeg viste at jeg innerst inne VILLE komme meg avgårde. Øktene ble halvhjerta, og kroppen sleit med å holde seg oppe.

Det har skjedd mye i livet mitt det siste året, og mange spør meg hvordan jeg i det hele tatt klarer å stå oppreist. VEL… Av og til skjønner jeg det ikke selv.

Jeg har tatt valg som for meg har vært en stor psykisk påkjenning, men som jeg vet har vært rett. Jeg har fått slag på slag i trynet fordi jeg har prøvd å gjøre ting riktig.

Jeg har vært sliten… Å herregud så sliten jeg har vært. Og det kom til et punkt, hvor jeg faktisk ikke viste om jeg klarte mer.

Men jeg bestemte meg for å ta kontroll. Jeg kunne ikke ligge der å synes synd på meg selv. Jeg måtte samle meg, jeg måtte hente energi og komme meg opp igjen! Og.. ikke minst. Jeg måtte holde meg der!

reebok2

Heldig som jeg er har jeg så fine lesere…. Og denne gangen var det en av mine lesere som ble oppmerksom på meg. Han kom bort til meg mens jeg var på trening, og fortalte meg hvor fantastisk flink jeg var. Han beundret at jeg delte så mye av meg selv på bloggen.

Jeg møtte han igjen, og han ville introdusere meg for noe…. Han skjønte at jeg trengte å komme meg opp. Han skjønte at jeg måtte ha mer energi.

Det var denne dagen jeg begynte med E9. 

Jeg har tidligere prøvd utallige energidrikker og preworkouts. Noe har kanskje funket en liten periode… Men jeg har aldri før vært borti noe som har gitt meg så mye som denne.

Jeg tar et glass med pulver som jeg blander ut i vann, før jeg drar på trening.

VIPS!  Så får jeg DEN knalløkta! Jeg kjenner faktisk også at musklene restituerer fortere. Jeg orker mer, holder ut lengre, og får alltid en KNALLØKT!

IMG_2048 (1)E9

Jeg har hatt noen økter de siste to ukene, når jeg har vært fri for E9… Og du.. tro meg, jeg merker stor forskjell!

Er du en av dem som sliter med å komme deg opp av sofaen? Som kanskje syns trening er et forferdelig slitsomt ORK, eller har du bare generelt lite energi i hverdagen?

Da regner jeg med du har vært med på ukens giveaway på facebooksiden min?!

Jeg gir nemlig bort hele 4 esker av energidrikken e9, som tilsvarer et forbruk på hele 4 mnd.

Selv fikk jeg høre om Synergy og E9 for ca 4 mnd siden, og har brukt det siden. Det er kun få dager hvor jeg ikke har tatt e9 før en økt, som sagt.. Og venter nå på ny bestilling i posten.

Mannen som fortalte meg hvor jeg kunne hente ekstra energi, var sjefen for senteret hvor jeg trener. Avancia Skedsmokorset.

Og NÅ, så er det min tur å fortelle om det til deg.

Selv om du ikke var den heldige vinner denne gangen. Så er du alikevel så heldig at du kan bestille det rett hjem i postkassen din.

Alle som ønsker å teste det selv kan gjøre det, med pengene tilbake garanti på første bestilling.

Les mer om produktet på SYNERGYWORLDWIDE
Benytt id 1780419 ved bestilling og få 90dagers åpent kjøp på din bestilling.

Den heldige vinneren av 4 mnds forbruk av E9 denne gangen er:

HENRIETTE TINBOD! 

GRATTIS!

Kontakt meg på mail, hildemad@gmail.com så skal vi få sendt produktene til deg så fort vi kan!

Til dere andre, besøk Synergy worldwide for å teste dette fantastiske produktet!

Ps. Premien er sponset av meg.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *