Bildet som dukket opp på google!

Hæ? Er det virkelig meg? I går kveld kom jeg over dette bildet når jeg satt her og kjedet meg…

Jess, jeg googlet meg selv for å sjekke hva som dukket opp!


Dette var en glad dag! Jeg hadde lokal avisen på besøk etter jeg nettop hadde vunnet en stor konkurranse i regi av stena line.

Jeg trodde jeg var glad… At jeg strålte av lykke! Jeg trodde at alle bildene viste hvor fornøyd jeg var med å vinne denne premien!

Det var da…

Jeg ser tilbake på dette bildet i dag, og tenker… Hvor var jeg? Hva hadde skjedd? Hvorfor ser jeg så trist ut?

IMG_1995

Jeg smiler på bildet, men kroppen min er trist. Øynene mine er triste… Til og med smilet mitt er trist. Påklistret og trist.

Dette bildet ble tatt FØR jeg ble syk… Før jeg innså at livet mitt var dritt. Før jeg ble deprimert.

Eller, var det egentlig det?

Jeg trodde jeg viste hva lykkelig var. Jeg trodde jeg viste hvordan jeg hadde det. At alt var sånn som det skulle… Lite viste jeg om at livet var i ferd med å forandre seg totalt!

Jeg ser så stor kontrast… VANVITTIG stor kontrast fra den tiden og nå.

Nå ser jeg meg selv… Frisk, glad, lykkelig og sterk. Ikke bare på innsiden, men også på utsiden.

IMG_2021

Jeg var ikke overvektig på den tiden, og har egentlig aldri vært det. Jeg tenkte ikke på muskler og hvordan jeg burde se ut. Jeg følte meg okei… men aldri bra nok.

For meg har dette med kropp betydd utrolig mye etter jeg endret livsstil. Ikke bare fordi jeg vil bli slank og ha sixpack, for tro meg.. det har jeg IKKE! Men fordi det gjør meg frisk! Det gir meg muskler som er i stand til å klare seg i hverdagen, det gir meg en rygg og knær som klarer å holde kroppen oppreist og stolt. Det og se at holdningen min har endret seg på den måten, at jeg klare å sitte oppreist uten å synke sammen… Det viser meg en ting.

Kroppen min er SUNN! Kroppen min er FRISK!

premie

Jeg har de siste ukene fått meldinger hvor folk skriver at jeg stråler for tiden. Jeg STRÅLER! Aldri før har jeg hørt det…Bortsett fra når jeg var gravid, men da stråler man vistnok uansett hva man gjør. NEPPE!

På en måte føles det bra å se tilbake på tiden… Selv om jeg liker best å se fremover på det som kommer. Jeg kan se hvor jeg har vært, og hvor mye jeg har jobbet for å komme meg bort derfra.

Denne gangen vet jeg at jeg er lykkelig!  ♥

Takk for at du leste…

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Se dagene mine på snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *