Det er først NÅ jeg har fått motivasjon og tro på meg selv!

Jeg er så vanvittig stolt av dem! Det har gått over all forventning, og jeg må si jeg er imponert over hvor aktive de har vært.

Jeg ba noen av medlemmene fra gruppa «bedremeg aktiv 100%» om å sende meg noen ord jeg kunne få dele med dere lesere. «Oppgaven» de fikk var å fortelle hva som fikk dem til å melde seg på og hva gruppa har gitt DEM.

I dag skal dere få høre fra 3 av medlemmene:

Chris 

Rett før jul var jeg lei. Lei av å være et støttemedlem.

Jeg har lovet meg selv at 2016 skal bli det året jeg klarer å trene jevnlig.
En kveld kom jeg over et innlegg på bloggen til Hilde (BedreMeg.no) og der hadde hun skrevet et innlegg om sitt nye prosjekt: BedreMegAktiv100%.

WOW for en gruppe! Har ikke ord. For meg var dette det jeg trengte. Jeg har hatt timer med PT,  men det er først nå jeg har fått motivasjon og tro på meg selv  –det å glede seg til å trene. BedreMegAktiv100% er en gruppe hvor vi motiverer hverandre; gutter og jenter, gammel som ung. Vi deler både gode og dårlige dager. Vi har konkurranser og vi heier på hverandre slik at vi kan nå 100% aktivitet hver dag. Jeg gleder meg til å kunne krysse av enda en utført oppdrag fra ukas konkurranse. Og hva vinner jeg? Jo en sunnere, sprekere kropp og ikke minst blir kjent med flotte mennesker!

BedreMegAktiv100% motiverer engasjerer og gleder! Og ikke minst får man masse gode tips fra flinke Hilde til å nå nye mål.

Takk for at jeg får muligheten.

Christine ”Chris” Irene Sævig

Tone

Din «annonse»  handlet ikke om vanskelig trening, men om noe så enkelt som ordet aktivitet. Det gjorde at jeg turte hive meg med. Jeg følte at dette kunne jeg klare. Samt av å lese bloggen din blir man motivert siden du skriver så åpent og ærlig.

At det skulle brukes klokke som hjelpemiddel for å måle aktiviteten jeg gjorde,virket spennende og helt nytt for meg. Jeg må innrømme at i starten var jeg litt skeptisk til gruppa. Var usikker på meg selv, at alle skulle være så flinke og at jeg ikke skulle klare noen ting. Men slik føler jeg det absolutt ikke.

Jeg synes det er motiverende når andre legger ut hva de har klart å gjennomføre. Det gir meg litt kick at dette må jeg også klare. Våkner jeg en morgen og tenker at i dag skal jeg bare sitte i sofaen for jeg orker ikke tanken på noen form for aktivitet. Så etter å ha logget meg på gruppa har enten du lagt ut noen øvelser, gode ord eller video. Eller noen andre i gruppa har klart noe. Det gjør at jeg får ett spark bak og bretter opp armene og kommer i gang.

Polar klokka er gull verdt. Den pusher ass. Det å se at prosentene og km øker synes jeg er deilig. At jeg kan få det svart på hvitt att jeg kommer nærmere målet for hver bevegelse som blir gjort.

Så elsker jeg bingoen dine. Det vekker noe i meg. Kanskje litt konkurranse instinkt for meg selv. At dette skal jeg jaggu gjøre. Det er veldig varierende ting som skal gjennomføres. Og at det er gjennomførbart. Det er gøy. Familie og venner ler av meg når jeg sier jeg ikke har tid å sitte i ro, for har en bingo som må gjøres.
Jeg er skikkelig motivert om dagen og det er nok fordi jeg synes dette er gøy. Det er annerledes. Vi er ei gruppe som jobber mot samme mål( bingoen, 100% iløpet av dagen) . Det å få oppmuntrende ord fra deg og de andre i gruppa. Få inspirasjon på andre måter å trene på. Ikke bare kjedelig treningsstudio. Men man kan gjøre ting hjemme hvis tidsklemme tar enn.

Hilde jeg har bare en ting å si 100% fornøyd med aktiv 100%

Hilsen Tone

Gunn Tove
Kjøpte meg polarklokke i november og tenkte nååå skulle jeg være aktiv, i desember hadde jeg et gjennomsnitt på 47 % . 
I januar har jeg hatt et gjennomsnitt på 129 %, og det hadde jeg ikke klart uten gruppa. 
Har prøvd treningsopplegg spikret av andre, men de har vært mandag, onsdag og fredag gjør vi slik, og for meg som er annenhver mnd alene med fire barn, men jeg må ha det slik som denne bingoen, ulike oppgaver som vi gjør når vi vil og passer oss i løpet av uka. 
Selve gruppa inspirerer meg, får så lyst til å gjøre ting når jeg ser hvor flink andre er, og så er det godt å kunne skryte av seg selv og være stolt uten å få sleipe kommentarer som det fort gjør. For man skal jo ikke skryte av seg selv?!
På en dårlig dag så får man også gode tilbakemeldinger fra de på gruppa, og forståelse.
Takket være denne gruppa og sunnere mat har jeg gått ned 4 kg og 6 cm.

Gunn Tove

Jeg blir helt rørt over fremgangen! Det har gått litt over to uker siden vi startet, og nivået er helt villt! Motivasjonen de viser, og viljen til å nå målene sine. Har bare en ting å si! AMAZING!

Ny gruppe starter opp 20 februar, og det er fortsatt mulighet å melde seg på.

LES MER OM GRUPPA HER.

Meld deg på ved å sende mail til hildemad@gmail.com

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *