Se denne og få varmen i deg ♥

Det er blått på gradstokken, og minusgradene har tatt over landet… Mange sitter og nyter knitrende flammer i en god stol foran peisen, mens noen er ute og spreker seg med varme klær på en god løpetur.

Uansett hva du gjør i kulda, tenkte jeg bare å stikke innom bloggen i kveld for å spre litt solskinn.

I sommer kom jeg over en sang som får frem smilet hver eneste gang jeg hører den! Så jeg legger den ut her for dere, så kanskje dere også finner frem smilet, og kanskje dere til og med får varme i kroppen av disse sommerfølelsene!

Viste du at jeg har en spilleliste du kan følge på spotify?

BEDREMEG SMILE finner du HER 

Håper dere får en nydelig helg!

Jeg skal kose meg med min lille familie her hjemme ♥

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *