Jeg kunne ikke våknet opp til en bedre melding enn dette!

Etter å hadde sovet i 100 år (føltes sånn i allefall) våknet jeg opp til en fantastisk melding fra min kjære.

En screenshot av UI sin toppliste… med etterfølgende tekst.

Han fikk frem det største smilet noen kan ha etter å ha sovet så lenge. Den ene grunnen var selvfølgelig plasseringen på listen. Den andre var at han faktisk allerede hadde sjekket det! Tenk at han gikk inn før meg, for å sjekke dagens tall.

Det er så fantastisk godt å ha en kjæreste som faktisk BRYR seg og støtter meg i det jeg gjør. og som virkelig engasjerer seg.

Jeg viste at året kom til å bli bra, men at det skulle starte SÅ bra med bloggen min, hadde jeg faktisk ikke trodd.

Dette året skal for meg bli mitt største år bloggmessig. Det året hvor jeg har størst vekst, og kommer meg høyt opp og frem! For ja, det har jeg bestemt meg for!

Jeg bestemte også at jeg skulle starte med et PANG på årets første dag. Men jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle nå min rekord.

For mange høres det ikke så mye ut, men for lille meg som hadde 200 lesere på en GOD dag, for 1 år siden… er dette stort!

I dag våknet jeg nemlig opp med en 10 plass på united influencers sin toppliste! Over 2500 unike besøk hadde jeg igår, og over 12000 sidevisninger! På en dag! 🙂

IMG_1028

Jeg kan ikke annet enn å smile, og det er helt VILT at SÅ mange av dere følger meg!

I julen har det tikket inn mange meldinger på facebook inboxen min. Mange handler om interessen for «bedremeg aktiv 100%» og mange vil bare gi støtte eller fortelle om motivasjonen de får. Som denne meldingen jeg fikk i går:

«Må bare si at æ elske bloggen din og snappen din! En av grunnan tell at æ endelig bestemte mæ for å trene også få mer energi for sønnen min sin del og min ega du e ett stoort forbilde!»

Denne jenta trengte mer motivasjon for å komme i bedre form. Hun trengte mer energi for seg selv og sønnen sin. Og det fikk hun via meg?! Jeg er helt stum! Og det er ingen hemmelighet at jeg sitter igjen med frysninger når meldinger som dette tikker inn… Den gode typen. Jeg blir rørt og får egentlig mest lyst å legge meg å grine… Ja, det også av den gode grine typen!

Jeg er så takknemlig for alle fine ord dere sender meg, og jeg er SÅ glad for at jeg kan motivere og inspirere folk til å begynne å trene eller spise litt sunnere! Det føles helt fantastisk!

Takk for at DERE får meg til å være et bedre meg 

Les også: Dette var min første feil når jeg meldte meg inn på treningssenter

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Du kan også legge meg til på snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *