Hadde aldri trodd jeg skulle få SÅ mange lesere dette året!

Det har skjedd så mye, at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal starte!

Det har vært et helt fantastisk år, og jeg må helt ærlig si at dette er et av de bedre hittil! Det har vært endel opp og nedturer, men hva skal man forvente? At alt går på skinner? Nei, det blir nok litt for enkelt. Her må man ha litt utfordringer og nedturer for å virkelig sette pris på de gode dagene!

Jeg har blogget siden juni 2013, men det var i januar i år jeg startet for real! Jeg gikk fra å være helt alene, til å bli endel av en fantastisk bloggportal.

United Influencers (tidligere united bloggers) Kall det team, arbeidsplass eller nettverk…. Uansett, så var jeg endel av det. og det føltes BRA! Jeg var ikke alene om jobben lengre, og endelig var det flere som så hva jeg gjorde.

I januar hadde jeg ca 200 lesere på en god dag. Jeg syns det var mye! 200 personer som ville lese hva jeg skrev?! Helt ufattelig.

Jeg lærte meg hvordan jeg skulle jobbe, og hva som fanget leserne mine. Jeg satte meg mål om hvor jeg skulle, og jeg jobbet for å nå dem! Jeg bygget profilen min større, og har i dag endt på et gjennomsnitt på 1000 lesere om dagen. Noen dager har jeg 400, andre dager har jeg 1700. Det er helt fantastisk, og ikke minst utrolig at jeg… Lille meg har kommet dit jeg er i dag. Jeg er så stolt!

Jeg satte meg et mål om å nå 500 lesere før august, og 1000 lesere før årets slutt.

Mitt største mål for 2016 bloggmessig, er å bli en av norges mest leste treningsblogger! Tror du jeg klarer det?

Delmål blir det selvfølgelig også i 2016, men de skal settes i januar. Nå skal bare resten av året nytes!

Tenkte jeg ville dele noen innlegg fra året med dere… Her er de 10 mest leste innleggene i året som gikk!

  1. Slik gikk jeg fra large til small uten å gå ned i vekt
  2. Mamma kan aldri bli min mor igjen
  3. Bildene du aldri fikk se
  4. Endelig slipper vi å vente mer, i dag smiler vi!
  5. Jeg takker læreren i 5 klasse for at jeg våknet opp til dette
  6. For nav holder det ikke at jeg vil det beste for gutten min
  7. Du klarer ikke ta han i fra meg
  8. Fy faen jeg fikk en tlf
  9. Kjære lille vennen min
  10. Hadde aldri i mitt liv trodd jeg skulle møte gutten i mitt liv HER!
2015

I 2015 hadde jeg 100.000 unike lesere på bloggen. Det er helt vilt! Jeg kan ikke skjønne at så mange av dere har fulgt meg!

Jeg gleder meg til å dele et nytt år med dere fantastiske lesere! Håper dere fortsetter å følge med i 2016!

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram

Legg meg til på snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *