Dette var min første feil når jeg meldte meg inn på treningssenter

Jeg husker hvor liten jeg følte meg de første gangene. Jeg trodde alle snakket om meg. Det å dra alene til treningssenteret var uaktuelt. Jeg måtte ha noen å lene meg på. Jeg var usikker, og redd for å gjøre feil. Kanskje noen så det og lo av meg.

Dette var min første feil når jeg for 3 år siden meldte meg inn på treningssenter for hundrede gang. Jeg gjorde meg avhengig av andre. Jeg måtte ha noen å trene sammen med. Det som skjedde var at når de andre ikke kunne fordi noe kom i veien, eller de bare rett og slett ikke orket. Så dro ikke jeg heller. Noe som førte til mer og mer fravær fra gymmet, og til slutt ingen tilstedeværelse i det hele tatt.

Denne gangen tenkte jeg annerledes. Jeg brukte den første tiden til å bli godt kjent med senteret. Jeg booket time for å få satt opp program, trente noen ganger med venner, og noen ganger alene for å lære meg at det ER ok å klare seg selv! Jeg måtte sette opp et program jeg var komfortabel med å trene alene. Et hvor jeg ikke trengte hjelp. Jeg måtte terpe teknikk og lære meg hvordan øvelsene skulle gjennomføres.

hilde4

Jeg har flere ganger spurt folk om de liker best å trene alene, eller sammen med noen. Svarene heller stortsett mot det samme. De fleste er sånn som meg. De liker å trene sammen med noen, så lenge de er gira på å TRENE og ikke bare prate. For meg er treningen en sosial bit, og jeg elsker å trene sammen med andre! Men da kan det ikke være halvhjerta trening. Da må det være POWER og vi må gjerne pushe hverandre til å yte det lille ekstra! Men, som sagt så har jeg lært meg og ikke være avhengig av andre! Jeg kan gjerne avtale en treningsdate, men om det kommer noe i veien sånn at den andre ikke kan, så må jeg alikevel dra. Sånn som denne gange her.

Jeg skulle trene med min supervenninne Therese. Og jeg hadde absolutt full forståelse for at hun ikke rakk å komme til avtalt tid. Vil si at en bil uten fungernde dekk er helt ok grunn til å komme for seint.

Vi hadde booket en time, og jeg skulle for første gang prøve meg på en foam roller time i HOT salen. Før hadde jeg aldri i verden gjort dette alene. Men vettu hva, nå utfordrer jeg meg selv. Jeg SKAL gjennomføre. Selv om jeg må gjøre det alene.

IMG_3055-1024x1024

Etter timen satt jeg igjen med en enorm mestringsfølelse, og en gjennomtrent, svett kropp som var stolt og fornøyd!

Det er flott å trene sammen med venner, men ikke gjør samme feil som jeg gjorde for 3 år siden. Ikke bli avhengig av andre.

Syns du det er best å trene alene eller sammen med noen?

Følg meg på trening ved å legge til bedremeg på snapchat!

Les også «gjør disse øvelsene og få en sterkere rumpe» 

Følg meg gjerne på

Facebook  Instagram 

4 kommentarer

 1. Britt Heidi

  Jeg har gjort som deg! Bestemt meg for å trene, alene eller sammen med andre! Alle saltimer er helt greit å trene alene men inne på treningsstudio øver jeg meg fortsatt. Så i dag har jeg hatt 1 time i studio der jeg trente intervaller og deretter styrke, program satt opp av en dyktig Pt der. I kveld har jeg vært på corebar HIT og Corebar Strong. Ingen av delene hadde jeg med venner så jeg føler meg tøff i dag! Og bonusen er at klokken sier jeg har nådd 200% av dagens treningsmål

  1. bedremeg

   Klokke er gull <3 Bare stå på og forsett å gjør det du gjør, så skal du se det blir lettere for deg å trene alene i studio også etterhvert! 🙂

 2. Elisabeth

  Jeg har alltid trent alene jeg. Har trent med PT 2-3 ganger i uken et år, men de andre gangene alene. Egentlig savner jeg litt å ha noen å trene sammen med som er like gira som meg, hadde vært gøy! Men på en annen side er det MEG SELV jeg gjør denne treningen for og ikke noen andre (Hadde norm blitt med meg og sinka treninga mi, er jeg redd for at jeg hadde blitt litt irritert også hihi )

  1. bedremeg

   Hehe… man kan fort bli litt irritert om man trener med noen som er litt sånn halv interessert. Sørg for å ha med deg noen som er like gira som deg selv, så kan treningen bli morsom med selskap også! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *