Dette blir en drømmedag for oss ♥

Jeg er lei av å må snu på hver eneste krone, og aldri ha råd til å kjøpe meg ting jeg har lyst på. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpt alt vi trengte og litt til. Men likevel, så sitter vi her, med leiligheten full av midlertidige løsninger. Jeg har enda ikke seng, og har ikke peiling på når jeg har muligheten til å kjøpe det.


Dette skrev jeg på bloggen 26 august i år.

Jeg hadde en forferdelig dag… Jeg følte at jeg ikke strakk til når det gjaldt barna og jeg følte meg stygg.

Jenta mi syns det er flaut… Hun har ikke sykkel. Alle skal sykle til svømmehallen på mandager når de har svømming. Hun må sitte på med læreren. Mamma. Det er IKKE kult!

Og så rett hun hadde! Det var IKKE kult! Men nå vil jeg fortelle dere hvor mye dette innlegget gjorde for oss.

Mange av dere fikk jo med dere at de flotte Sprekfisene (Marte og Cecilie) sendte meg melding samme dag og fortalte at de ønsket å kjøpe sykkel til jenta mi. Jeg ble rørt til tårer med en gang… mer om det kan du lese i dette innlegget.

Jenta mi fikk seg altså en fantastisk fin sykkel, som hun stolt syklet avgårde på skolen med! Og jeg rørt igjen… ♥

Men det stoppet ikke der… Jeg fikk mange meldinger! Jeg fikk pakker i posten. Hårshampoer, neglelakk, øredobber, selvbruning, ansiktsmaske, og masse mer selvpleie. Jeg følte meg så ufattelig heldig, og gjør det enda! Om jeg ikke har sagt det nok… så vil jeg bare si TUSEN TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! 

Noen dager senere dukket det også opp en mail i inboxen min. Denne mailen var fra en gammel klassevenninne fra Mosjøen.

Hun jobber på en skjønnhetsklinikk i Fredrikstad som heter TM klinikken.

Logo

Hun har forstått behovet mitt for å føle meg VEL, og ikke minst behovet jeg og jenta mi har for en skikkelig JENTE dag sammen! Dette er et behov som bare har økt og økt siden lillebror kom flyttende ned hit.

Ine på TM klinikken ville at vi skulle finne en helg og komme til Fredrikstad, for å få behandling begge to! Og nå er snart den helgen kommet! Neste helg skal vi nemlig reise på dagstur dit, for å ha en skikkelig jentedag. Åguuuuud som vi gleder oss begge to!!

Jenta mi skal få hudpleie, og jeg skal få en glykolsyrepeeling. Jeg skal også få fikset brynene, og sammen skal vi begge to få fikset hår.

Dette blir en drømmedag for oss ♥ som jeg pr.dags dato aldri hadde hatt råd til.

Tusen tusen takk Ine for at du ville gjøre dette for oss. Vi setter uendelig pris på det!

Det er så deilig å vite at folk FORSTÅR, istedenfor å sette meg i bås og dømme meg fordi jeg har en dårlig periode. Dere VET at jeg er på tur opp, og at jeg ikke skal være «her nede» for evig. Takk!

Jeg føler meg så vanvittig heldig som har så fine lesere… Dere aner ikke hva det betyr for meg.

Helt til slutt vil jeg bare bemerke at alle disse tingene over er gaver, og ingen form for sponsing. Jeg skriver om dette fordi jeg vil, og ikke fordi jeg får betalt for det.

Legg meg til på snapchat (bedremeg) for å se hvordan denne dagen blir.

Følg meg også gjerne på

Instagram Facebook 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *