Ikke fortell meg at jeg er UDUGELIG!

Hvem er disse bedreviterene? Disse som skal fortelle oss hvordan vi må oppdra barna, hva vi skal spise til middag, og hva vi må jobbe med for å være bra nok.

Er det de som regjerer? De som vet akkurat hva som må til for å bli best? Don’t think so! For hvordan er man egentlig best? Og finnes det egentlig noen som er bedre enn alle andre?

I dagens samfunn er det ikke lett å forstå at man er akkurat så bra som man trenger å være?!  Vi blir jo stadig påmint om hvordan vi bør se ut, hva vi bør jobbe med, hvordan vi skal bo og ikke minst hvordan barna våre bør oppdras.

beautiful-love-mood-good-6760

Jeg er ikke den som har kommet lengst her i livet. Jeg har ikke høy inntekt, eller egen leilighet. Men må man ha det for å være bra nok? Er det DET som definerer hvor langt man har kommet?

Eller er jeg faktisk ganske OK, selv om jeg ikke har den feteste bilen eller eier den råeste leiligheta?

SELVFØLGELIG ER JEG DET! Mer enn ok! 

Stadig vekk hører jeg nedsettende ting fra de som før sto meg nær. Jeg har problemer, jeg fullfører ikke ting. Jeg klarer ikke å skaffe meg en bra nok jobb. Jeg er en dårlig mor og jeg kommer aldri til å lykkes.

Disse personene eksisterer ikke i livet mitt mer. Jeg er klar for å erobre verden og vise alle som ikke hadde troen på meg at jeg er SÅ MYE BEDRE enn dem!

Jeg kan og jeg vil. Og jeg skal nå hvert eneste mål jeg har satt meg! 

For vettu hva!!?? Jeg er nemlig IKKE udugelig! Jeg er bra nok! Jeg er sterk, motiverende, sprek, flink og kreativ. Jeg er en god mor for barna mine, og ingen kan fortelle meg noe annet. Jeg er nemlig ganske mye jeg! Og som en av mine lesere sa…

JEG ER FAKTISK GANSKE AWESOME AKKURAT SOM JEG ER

Det har vært så mye fokus på at jeg måtte bli bedre, og selv om jeg fortsatt er på veien mot et bedre meg, er jeg akkurat BRA NOK som jeg er!

Og DU…. Du er også fantastisk, akkurat som du er ♥

Spre litt glede, og fortell andre at de er bra nok! Lik og del innlegget.

Følg meg gjerne på 

Facebook ♥ Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *