INGEN må se at du tar selfie!

Jeg står med armen stark ut, telefonkameraet rettet mot meg, klar for å knipse.

Pokker, der kom det noen. Jeg tar telefonen diskret ned, i håp om at hun ikke ser meg. FLAUT! Ingen må se at jeg tar selfie på treningssenteret.

HVORFOR?

Alle gjør det jo?! 

Jeg vedder på at den personen som akkurat runda hjørnet, vil ta en rimelig lik selfie om kun få minutter. Kanskje en snap? eller et bilde til instagram?

Jepp.. Vi er trenings – selfie’rne. 

#trening #bedremeglivsstil #shapeupnorge #aktivejenter

Vi er på senteret fordi vi elsker å trene. Vi liker å være i form, og vi tar bilder og legger dem ut i sosiale medier. Ikke bare selfies, men også bilder av at vi FAKTISK løfter en vekt, eller tar en pullup.

Bilde 24.05.15, 01.02.57

og vettu hva?! VI ELSKER DET! 

Jeg hadde ikke fått halvparten av den motivasjonen jeg har i dag, om jeg ikke hadde hatt instagram. Nettop fordi jeg følger så mange flotte mennesker, som inspirerer meg daglig med sine treningsøkter, morsomheter og sprell.

I går ble jeg tagget i dette bildet to ganger

blog

Hvorfor skal noen få deg til å slutte å gjøre det som gjør deg glad?

Jeg er så enig i det som står her!

GI F(!!) i alle som mener at det du gjør ikke er kult nok, eller det du spiser er teit. Spiser jeg pizza en dag, er det fordi jeg har lyst på det. Spiser jeg en skål havregrøt, så er det fordi jeg vil ha det!

Og tar jeg en selfie på gymmet, så er det fordi det GIR MEG NOE!

Slutt å bland deg, og slutt å bry deg om alt og alle andre. Finn heller ut hva dine verdier er, og gjør det som gleder DEG! 

Vil du kanskje bli med på en selfie? 😉

treningsklær7

Jeg har lært meg å gi F… Jeg tar bilder og filmer om jeg vil. Ingen kan stoppe meg. og syns de jeg er dum, teit eller lite kul…? SO WHAT?!  Jeg blir inspirert av å se andre… og jeg vet andre blir inspirert av meg.

Dette er jobben min.

Følg meg gjerne på instagram, for selfies, morsomheter og treningstips!

Du finner meg også på facebook, lik gjerne siden min der!

Så snappes vi på bedremeg.

Les også gjerne innlegget fra i sommer sammen med @fit_life_project «Ha det GØY på trening» 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *