Shit! Hva har vi gjort nå?!

Sponset innlegg // The beast

Nå er det ingen vei tilbake. Utfordringen er i gang, og allerede nå har konkurranseinstinktet våknet.

Jeg er så heldig å ha funnet en fantastisk gutt, som er like glad i utfordringer som meg selv. Og ikke bare det, men han elsker å konkurrere med meg.

Etter å ha hørt sprekfisene fortelle om det de var med på i sommer, fikk jeg en ide.

Hva med å ta en svipptur til Karmøy i Juni, og bli med på THE BEAST?

Hell YEAH tenkte jeg, Og spurte kjæresten min om dette var noe han og ville henge med på. Han ble gira på tanken, og startet allerede med å planlegge hvordan vi kan konkurrere mot hverandre selv om vi stiller i samme lag.

Karmøy er et lite sted utenfor Haugesund, og ja.. ganske langt unna hjem. Men for det første, så er det bare gøy med en liten ferietur, og for det andre… Hva gjør man ikke når man får være på lag med de fantastiske sprekfisene?!

For nå er det faktisk sånn… at allerede samme kveld som jeg fikk denne ideen, så var vi påmeldt! HOLY CRAP! Og sammen med sprekfisene stiller vi laget: UNITED JOGGERS! 

Dette ser jo bare helt rått ut!!!

Men som sagt.. så har vi allerede funnet frem konkurranseinstinktet, og er klare for kamp! Det er fortsatt ni måneder igjen, men jeg kan love deg at et år går fort. Så her må det trenes, om vi skal klare oss igjennom alt det som skjer på filmen over.

Vi er veldig klare for teame opp med sprekfisene, og gjennomføre hinderløpet med ekte BEASTmode stil! Men vi er også klare for å konkurrere mot hverandre!

kjæreste3kjæreste4kjæreste5Kjæreste8

Gjett hvem som skal vinne da! MOHAHA!!!

Dette er vanvittig kult, og jeg gleder meg skikkelig til å trene meg frem mot «thebeast» form sammen med gutten min. Håper dere følger med på bloggen fremover og ser hvordan det går!

Vi kommer også til å snappe fra økter og andre ting sammen på snappen min bedremeg.

Og DU! OM du vil melde deg på THE BEAST, så kan du gjøre det HER! Og vil du være med på det beste laget ever, så kan du melde deg på i heat 5 og laget «united joggers»

Jeg utfordrer DEG! 

Følg meg gjerne på instagram og facebook!

Se også innlegget fra min første bootcamp økt i holmenkollen  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *