Jeg skulle ønske

Øynene siger igjen… sakte men sikkert nedover. Så opp igjen… Så usaklig trøtt!

Hendene prøver å treffe de riktige tastene mens hodet prøver å finne på noe fornuftig å skrive. Det har ramlet ut.. totalt. Det kommer ingenting frem, alt jeg tenker på er at jeg vil sove. Jeg vil ligge under dyna og hvile.

Jeg er sliten, og skulle ønske jeg kunne ta FRI i dag.

Jeg har spist en hærlig frokost, men klarer alikevel ikke gripe tak i dagen… Jeg sitter bare her.

Hva skal jeg blogge om?

I dette sekund bestemte jeg meg for å ikke tenke, men skrive om det jeg føler akkurat nå, som jeg egentlig har følt på veldig lenge…JEG er ikke en som pynter på ting. Dette får meg kanskje til å virke utakknemlig og bortskjemt, men av og til… så skulle jeg bare ønske jeg hadde litt ekstra.

Jeg gråter litt i dag, fordi jeg føler meg stygg. Rett og slett.

Og ikke bare derfor…

Jeg har en rævva dag!

Jeg er lei av å må snu på hver eneste krone, og aldri ha råd til å kjøpe meg ting jeg har lyst på. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpt alt vi trengte og litt til. Men likevel, så sitter vi her, med leiligheten full av midlertidige løsninger. Jeg har enda ikke seng, og har ikke peiling på når jeg har muligheten til å kjøpe det.

Jenta mi syns det er flaut… Hun har ikke sykkel. Alle skal sykle til svømmehallen på mandager når de har svømming. Hun må sitte på med læreren. Mamma. Det er IKKE kult!

Jeg gråter inni meg. Jeg MÅ fikse sykkel!

I går brukte jeg 400 kr på kjole til helgas event, og sitter her med verdens dårligste samvittighet… 400 kr! det er jo ingenting! men for meg… så er det alt for mye.

Jeg skal på kick off sammen med United bloggers. Her møtes mange flotte bloggere i super fine outfits. De har pyntet seg fra topp til tå! Negler er freshe, brunfargen er på, bryn er fikset og alt er på plass til den store helgen.

Jeg blir nervøs… Jeg har ikke fikset en dritt. 

Håret er så tørt at biter knekker av. Neglene tør jeg ikke nevne engang… Fargen på kroppen min kan se ut som vi er midt i februar og brynene har ikke blitt nappet siden i mars.

Dette er ting jeg sjelden har i orden… men…Jeg skulle ønske

Men så tenker jeg… Måtte jeg ha den kjolen? Måtte jeg bruke penger på det?

Jeg er så forbanna lei av å leve sånn. Jeg er så dritt lei å sitte med dårlig samvittighet hver gang jeg har brukt penger på meg selv.

Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe klær. Jeg vil føle meg fresh, og pen. Jeg skulle ønske jeg kunne fikset håret… brukt penger på å pleie meg selv med fine negler og rette bryn.

Jeg skulle ønske jeg kunne brukt penger på jenta mi Vi skulle reist på jentetur. Bodd på hotell og kost oss, bare vi to! Jeg skulle ønske hun fikk seg en skikkelig ferie, og ikke bare var hjemme med meg hele sommeren.

Jeg skulle ønske jeg slapp bekymringer, bare for en liten stund.

Jeg skulle ønske jeg hadde penger til å betale alle regningene som ligger på hold, og komme ajour med alt jeg skylder. Jeg skulle ønske ting var enklere, og at hverdagen var lysere…

Jeg prøver hver eneste dag. Men føler at jeg feiler… Jeg har klart mye, men på dager som dette føles alt bare håpløst.

I dag er jeg sliten… og tankene er så mange.

Det er mye jeg skulle ønske… men ting er bare ikke sånn.

Jeg kommer meg opp igjen, men akkurat nå tar jeg en time out.

Takk for at du leste ♥

Du kan gjerne følge meg på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *