Oslo rundt Bootcamp, HELT RÅTT!

Inneholder reklame// Oslo rundt bootcamp

For et år siden hadde jeg ikke i min villeste fantasi trodd at jeg faktisk skulle få denne muligheten. Men i går deltok jeg altså for første gang!

«Om jeg noen gang er i Oslo når bootcampen din er i gang, så SKAL jeg være med!» 

Dette skrev jeg på instagramprofilen til @olatrening for litt over et år siden. Lite viste jeg om at jeg et år senere skulle være så heldig å få den sjansen! Enn at jeg skulle flytte ned hit!?

Jeg fortsatte å følge med, og lot meg inspirere av Ola på instagram.

Så flyttet jeg ned.

Det tok ikke lang tid før jeg tok kontakt og meldte meg for å ta en løpsanalyse hos han. I samme slengen MÅTTE jeg jo selvfølgelig melde meg på høstens Oslo rundt Bootcamp! Wohow! Det var så sykt at jeg nå endelig skulle få være med! Jeg som bare hadde sett alt på avstand så lenge.

Ola er en fantastisk likanes kar! Alltid sprudlende og hyggelig. Og jeg må helt ærlig si, at jeg har ALDRI møtt en i bransjen med hans kompetanse! Og da snakker jeg ikke bare om faglig, men også når det gjelder det å jobbe med mennesker. Helt fantastisk! tvers igjennom.

Bootcampen startet i forrige uke, men da hadde jeg desverre ikke mulighet å være med. Den kjøres på tre forskjellige steder. Frognerparken, Holmenkollen og Sognsvann.

I dag var det Holmenkollen som sto for tur.

I første omgang var jeg rimelig stolt over at jeg faktisk kom meg fra Skedsmokorset og helt frem på egenhånd! Jeg vet at det ikke er noe problem, men for meg som ikke er heeeelt inne på det kollektive enda, var det en stor seier! Jey me!

holmenkollen3holmenkollen4

Ola vet at jeg blogger, og han vet også at en blogger setter pris på bilder fra treningsøkta, så han/hun kan bruke i innlegg etterpå. Og sist men ikke minst, så vet han OGSÅ at dette er vanskelig å få til på egenhånd når man skal trene såpass hardt som vi gjorde i dag. Derfor var han så snill at han hjalp meg med dette. Han stilte telefonen sin til disposisjon, og knipset masse bilder mens han sto ved siden av å fikk fart på hodet mitt mens beina mine daua sakte men sikkert oppover trappene.

Si hallo til gårdagens syrefest i bildeformat! Jeg byr på raske bevegelser og heftige utrykk!

holmenkollen2

Første del av økta foregikk i disse trappene (de har vel et navn, men jeg vet virkelig ikke hva de kalles). Her var det noen runder med løping opp, før syre-brenne-opp-låra-festen etterpå. Aldri før har jeg hatt så høy puls, og kjent det brenne sååå heftig i låra! Fy sørn for en følelse!

Og der sto Ola på sidelinja som sagt.. Prøvde alt han kunne å få hodet mitt på rett plass så jeg skulle holde ut hele veien opp! VILLT! Jeg klarte det!

Etterpå gjorde vi litt øvelse på mage og triceps. Det brant riiimelig godt der også for å si det mildt! Så til slutt var det en heftig avslutning under OL ringene. Det kunne virkelig ikke sett mer klønete ut enn dette!

holmenkollen5

Her skulle vi altså over og under annenhver metall greie. Den første runden tok jeg den «enkle» utveien som vi også fikk lov til. Jeg tok de fleste under. 

I runde to satte jeg hodet på rett plass og bestemte meg for å kjøre annen hver. Sinnsykt tungt, men utrolig deilig å kjenne kroppen jobbe så hardt!

holmenkollen6

Veldig fornøyd med å være ferdig. Hæ?! tar du bilde nå?

holmenkollen7

Rågøy! Og helt supert å trene en sånn fin gjeng samla. Jeg vet ikke hvor mange vi er, men det er fortsatt mulighet å hive seg med! Bor du i Oslo området, send en mail til post@olahova.no og spør om det er plass til deg!

ANBEFALES!!! 

Følg meg gjerne videre på instagram og facebook for mer treningsinspirasjon!

Jeg er også på snapchat for de vil ha enda mer «behind the scenes» Legg til bedremeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *