Pizza til lunch?

Jatakk! For det kan du nemlig. To dager på rad også, om du er skikkelig gal! Det har nemlig jeg hatt!

Den jeg lagde i går ble bare helt fantastisk, og derfor skal dere selvfølgelig få en liten how to på den.

Til en person trenger du:

  • 3 speltlomper
  • 1,5 ts tomatpure
  • ketchup
  • kylling
  • krydder
  • ost 
  • basilikum (fersk eller tørket)

Ha 1/2 ts tomatpure på hver lompe, og så mye ketchup som ønsket (jeg tok ca like mye som tomatpure).Smør utover.

Fordel kylling over alle lompene (mye kylling er digg!! ) Jeg var så smart at jeg brukte kyllingen vi hadde igjen fra middagen dagen før. SÅ om du har kylling liggende, BRUK DEN! Ha på krydder du liker. Masse krydder… mmm…. og deretter ost. Helt til slutt har du over noen kvister basilikum før du setter den inn.

Stek i ovn på ca 200 grader i underkant av 10 min (i none ovner kan det også bli for mye, så følg med!)

Når pizzaene er ferdig, pynter du med litt fersk basilikum til slutt! mmmmmm…..

SAM_2690pizza1

Enjoy!!

Ha en fin dag videre skjønninger!

Følg meg gjerne på facebook og instagram også.

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *