Første natt i ny kåk

Endelig ferdig! Møbler er på plass. Alle esker og søppelsekker danner et hærlig kaos sammen med fargerik duplo som ligger strødd.

Mini hopper rundt og gleder seg til å sove i ny leilighet. Han ringer til pappaen og søster for å fortelle hvor fint det skal bli. Han skulle gjerne ringt alle på telefonlista mi, men vi begrenset det ned til to samtaler. Så til alle dere andre på lista, sorry. Kanskje en annen dag!

Nå er vi her! Vi to. Jeg og lille gutten min ♥

Kaoset som er rundt oss er bare koselig. Jeg vet at jeg har all tid i verden til å få ting på plass. Jeg stresser ikke, og tar meg god tid. Det er bare mitt. Mitt og barna sitt. Vi har vårt eget sted igjen. Et sted hvor vi kan bestemme alt helt selv. Jeg liker det!

Vi hadde fått alt på plass rundt kl 21 i går kveld. Bare to timer etter skjema. For ja.. Når man leier henger, har man et skjema. Men det løste seg. Det eneste jeg mangler nå er seng. I natt sov jeg på madrass på gulvet. Funket knall! Mini var storfornøyd med å få låne søsteren sin seng, og selv om det ble seint før han sovnet (les. 23.30) så var det så utrolig koselig å se hvor godt han hadde det.

Jeg feiret utpakking med to øl og litt snacks. Clear the table!

IMG_6112

Har kjøpt meg et brukt, nydelig bord med fire stoler. Sååå fornøyd! Ikke mye å se på dette bildet, men skal vise litt penere bilder når jeg er ferdig her. Jeg er INGEN interiørblogger, men håper og tror det blir skikkelig staslig og fint.

Jeg har det meste på plass, men fortsatt endel småtteri som mangler. Jeg har en RØD sofa… Som skal byttes trekk på bl.a.

IMG_6109

Så lekkert var det altså her i går. Ikke stort mye bedre i dag, men har fått på plass det viktigste. Tv’n!

Nå er det utpakking før vi skal ut å nyte sola litt. Må få med oss det fine været selv om vi har tusen ting å gjøre.

Nå er jeg klar for å ta fatt på det nye livet! ♥

Følg meg gjerne videre på instagram og facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *