Shit! Se hva jeg klarte i dag da!

Nå har jeg faktisk all grunn til å være stolt av meg selv! Føler jeg går over all forventning for tiden!

I dag hadde jeg min tredje PT time med Nina Lyseggen på Sats/Elixia i Lillestrøm. Jeg var SÅ klar for å starte uka med ei skikkelig knalløkt.

Når jeg kom inn på Sats viste det seg fort at Nina også var klar på at jeg skulle få ei super økt i dag! Det lover alltid bra når PT’n virkelig er GIRA på at du skal gi alt! I love it!

Sist PT time prøvde jeg denne Prowleren for første gang ever. Det var virkelig noe av det tyngste jeg har gjort! Og for en puls jeg fikk! SÅ sykt fort!

Nina mente at det var litt for lett forrige gang, så da skulle vi kjøre på med litt ekstra kg denne gangen. OK! Litt skeptisk, men greit! Im IN!

Når jeg » prowler» går jeg den ene veien, og spurter tilbake ( evnt puster, peser og trør alt jeg kan for å prøve å komme meg litt fortere frem enn når jeg går). Vi startet med 3 runder * 75 kg. Lett!

Men, det stoppet ikke her nei. Deretter ble det to runder * 90kg! Svettefest og millionpuls i ett!

pttime

Helt til slutt heiv hun på 10 kg til. NÅ var vi altså oppe i 100 KG!!!! Jeg har aldri i hele mitt liv løftet, lempet, dratt eller pushet noe som har vært tresifret. Så dette var for meg helt villt!

Jeg er sååå vanvittig fornøyd! Enn å klare noe så kult midt i ferietiden da! Wohow!

Dette motiverte meg så mye, at resten av økta gikk som en drøm!

Etter prowler ble det en av mine favoritter. Box jumps! Jeg bare elsker å utfordre meg selv. Jeg som hele livet har hatt en spenst som ikke ligner grisen, klarer nå og hoppe høyre enn noen gang før. Og snart… hopper jeg enda høyere!

pttime

Takk til Nina som er pt og fotograf i ett.

Jeg har vært litt dårlig på å stilt inn kamera på riktig fokus, derfor litt dårlig kvalitet på bilder. Absolutt ikke fotografen sin feil!

Ca 200 bilder og 5 videoer senere, ble det skråbenk med hantler før vi gikk over på et par sett med chins.

pttime2pttime3

Litt dårlig fokus her og ser du. Lover å sjekke kameraet litt bedre neste gang!

Ble 8 chins *2 sett.

Etter Pt timen var over, kjørte jeg litt magetrening. Palof press, Beinhev (eller på engelsk the leg lift ab exercise) og rotasjon med ball.

Mye selvskryt i dette innlegget… Men seriøst! 100 kg! WOHOW!! Loveit!!

Følg meg gjerne videre på instagram og facebook for mer treningsinspo.

Jeg viser dere også litt mer av hverdagen min på snapchat (bedremeg)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *