Min juni på instagram

Jeg ventet og ventet… Dagene føltes som en evighet.  Jeg ble syk, og måtte droppe trening. Ukene gikk så vanvittig sakte…

Men med gode tanker og en smule tålmodighet, overlevde jeg jaggu det også. Vips, så var det klart for flytting, og enda en vips… så var jaggu hele juni over!

Nå har vi kommet til 1 juli, og jeg har beina godt planta nede på østlandet. Akkurat nå, nærmere bestemt Flateby, hvor min kjære bor. Om 20 dager flytter jeg inn i ny leilighet, og skal starte livet med nye omgivelser på Brånåsen i Skedsmo.Jeg skal fra nå av starte med en ny greie her på bloggen. Den 1 i hver mnd skal jeg dele en liten collage fra min mnd på instagram.

Jeg bruker den appen nesten litt for mye til tider. Her finner jeg så vanvittig mye inspirasjon, jeg har blitt kjent med en haug av mennesker, og allerede i morgen skal vi faktisk ha et aldri så lite instatreff i Oslo. Her er det mange jeg aldri har møtt før, så det blir gøy! Og om du vil, kan du gjerne joine! Bare send meg en kommentar på instagram. Jeg lover masse latter og mye inspirasjon!

Jeg poster mellom 1-4 bilder daglig. Alt etter hvor mye fornuftig jeg føler jeg har å dele. På min instagramprofil finner du oppskrifter eller generell matinspirasjon, treningsbilder, tips til øvelser hjemme eller på senter, ekte hverdagsbilder, innimellom tipser jeg om nye blogginnlegg og jeg viser kampanjer fra mine samarbeidspartnere.

Vi starter NÅ.. med Juni ♥

Juni

Noen stikkord for Juni.

Smoothie, syk, esker, pakking, utfordringer, proteinbar, otrivin, funksjonellmat, møte med agenten min, pushups, handstand, nytt treningssenter, pt timer, østlandet, sol, sommer, forelsket ♥

Er du på instagram? Har du en inspirerende profil du syns jeg bør følge? Eller bør jeg følge DEG?

Skriv inn ditt brukernavn i kommentarfeltet, så lover jeg ut likes, og kanskje jeg følger deg også!

Om du ikke allerede har funnet meg, så kan du søke opp @bedremeg

Følg meg også gjerne på facebook og snapchat (bedremeg)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *