Vi ønsker neste kapittel velkommen

Nå har det altså skjedd, det jeg har ventet på i veeeeldig mange dager. Nå har jeg pakket alt, og kommet meg videre. Jeg er klar for å starte neste kapittel her nede.

Som dere sikkert har fått med dere, avsluttet jeg uka i Trondheim med sykdom. Dette gjorde selvfølgelig sitt for å få meg ekstra sliten og lei. Feber, forkjølelse og vond hals er ikke akkurat det du ønsker mest når du har en hel haug av ting som skal sorteres, kastes og pakkes.

Det har vært ufattelig tungt, men nå er det altså gjort! Leiligheten ble tømt, og bilen ble pakket full, kjørt sørover og tømt.

IMG_5068

Jeg er sååå fornøyd med alt jeg fikk gjort helt selv, men hadde aldri i verden fått dette til uten min kjære, som stilte opp meg både seg selv og stor bil.

Ser rimelig kaotisk ut i bilen der, men vi hadde rimelig stålkontroll på alt. Og tro det eller ei, så så det nesten akkurat likt ut når vi stoppet.

Alle tingene er nå plassert på lager, og siden jeg enda ikke har fått meg leilighet, bor vi hos min kjære til det ordner seg. Det ser desverre ut til at det skulle bli litt vanskeligere enn først antatt og finne en plass og bo, og vi er mer enn noen gang takknemlige for all hjelp vi kan få på det området. Vet du om noen, eller kanskje du kjenner noen som kjenner noen som skal leie ut i Lillestrøm?!

Vi tar en dag om gangen og krysser alt vi har for at dette løser seg senest innen 1 august (gjerne før). Intil da, så får vi bare løse alt så best som vi kan. Nå er det jo sommer, og ferie for både store og små.

Nå er vi igang! Og jeg lover dere hyppigere oppdateringer på bloggen fremover. Takk for at dere er tålmodige med meg i denne prosessen!

Følg meg videre på Facebook og Instagram

Følg meg også på snapchat (bedremeg)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *