Jeg er ganske awesome akkurat som jeg er

Når skal man innse at man er BRA NOK? Og hva må egentlig til for å bli bra nok?

Jeg må ærlig innrømme at jeg prøver alt jeg kan for å skjønne at jeg er akkurat så bra som jeg trenger å være. Og kanskje litt til! Men i dagens samfunn er det er jaggu ikke lett! Vi blir stadig påminnet om hvordan vi burde se ut, hvordan vi skal spise, hva vi må gjøre for å bli suksessfull eller hvordan vi skal være som foreldre. Det er alltid noen som vet bedre!

Men hvem er disse bedreviterene? Disse som skal fortelle oss hvordan vi må oppdra barna, hva vi skal spise til middag, og hva vi må jobbe med for å være bra nok.  Er det de beste menneskene i verden? Som vet akkurat hva som må til for å bli best? Don’t think so! For hvordan er man egentlig best? Og finnes det egentlig noen som er bedre enn alle andre?

Er man bra nok når man innfrir alle andres krav? Eller er man bra nok når man finner det som passer for seg, og gjør ting på SIN måte? Er man bra nok selv om man ikke har den feteste bilen eller den sprekeste kroppen?

Selvfølgelig er man det! Vi må bare lære oss å innse det.

I går fikk jeg en melding på facebook…

IMG_4407

Denne trengte jeg virkelig. Som sagt så er jeg nemlig en av dem som har blitt lurt av både samfunnet generelt og andre til å ikke ha troen på meg selv.

Jeg er ikke den som har kommet lengst her i livet. Jeg har ikke høy inntekt, eller egen leilighet. Men må man ha det for å være bra nok? Stadig vekk hører jeg nedsettende ting fra de som før sto meg nær. Jeg har problemer, jeg fullfører ikke ting. Jeg klarer ikke å skaffe meg en bra nok jobb. Jeg er en dårlig mor og jeg kommer aldri til å lykkes.

Hva skjer med en person som hører disse tingene igjen og igjen. Og som stadig blir påmindt om hvor lite man har oppnådd? Hva skjer når noen hele tiden må rakke ned på deg istedenfor å dra deg opp?

IMG_3326

Man kommer inn i en ond sirkel av negativ tenking. Man tviler på seg selv, og klarer ikke stole på folk når de sier du gjør det bra.

Dette har vært min hverdag i lang tid… Men NÅ! Nå prøver jeg hver eneste dag og ta til meg alle gode ord jeg får fra de rundt meg.

Stadig vekk får jeg meldinger som den over her. Og jeg tar vare på alle sammen. Jeg lagrer dem alle i en mappe på pc’n, så jeg har noe å se tilbake på de dagene jeg føler meg udugelig.

For vettu hva!!?? Jeg er nemlig IKKE udugelig! Jeg er bra nok! Jeg er sterk, motiverende, sprek, flink og kreativ. Jeg er en god mor for barna mine, og ingen kan fortelle meg noe annet. Jeg er nemlig ganske mye jeg! Og som en av mine lesere sa…

JEG ER FAKTISK GANSKE AWESOME AKKURAT SOM JEG ER

Og at jeg skulle bli et forbilde for mange… det hadde jeg virkelig aldri trodd!

Fokuset på å være bra nok har gjort meg blind. Jeg har ikke sett hvor mye jeg faktisk har vært til inspirasjon for andre! Jeg lover å bli bedre. Jeg lover å innse at jeg allerede ER bra nok!

Og du, DU er også awesome! Akkurat som du er!

Spre glede og vis andre at de er bra nok! Lik og del innlegget ♥

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram

Snapchat: bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *