Fiskekake wrap til 17 mai

Det er helg, og snart er det 17 Mai folkens! HURRA!

Med festlige dager, kommer festlige måltider, men hvorfor ikke prøve å holde det » innafor» alikevel? Her kommer mitt tips til en suuperduper lunch, som gjør deg akkurat passe mett!

Disse speltlompene altså… Jeg bare elsker dem! Det finnes så mye digg man kan gjøre med disse tynne runde » lefsene»

I dag skal jeg vise dere hva jeg prøvde for et par dager siden. Jeg tok det jeg hadde i kjøleskapet.. og Voila!

Fiskekake wrap!

fiskekake wrap2IMG_3760

Underst er det selvfølgelig speltlompe. Så er det en ts mager kesam. Isbergsalat, egg, cottage cheese og til slutt fiskekaker (80% fisk fra coop) og div krydder.

Perfekt som lunch !

Wrap it up og SPIS!

Har du noen gode tips til hva man kan bruke speltlomper til? Da blir jeg veldig glad om du legger inn ditt tips i kommentarfeltet under her. Selv bruker jeg dem til wrapper med masse digg inni, toast, pizzabunn og chips. Utrolig nok, så har jeg aldri brukt dem til pølser… Til barna, men ikke til meg selv.

Håper dere alle får en strålende lørdag! Her skal dagen nytes med minste mini. Vi skal i bursdag, og ellers bare kose oss.. I mårra er det 17 Mai folkens! Og gjett hvem som skal bake! På bloggen kommer det snart en kake FULL av sukker!!! Den er ikke mye innafor! Wæææ!

Følg meg gjerne videre på facebook, snapchat og instagram(bedremeg)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *