Kropp er kropp, uansett årstid!

Hvert år er det snakk om det.. Sommerkroppen. Personlig syns jeg virkelig IKKE noe om det ordet. Jeg liker ordet HELÅRSKROPP mye bedre. Men egentlig.. så liker jeg ordet KROPP best.

Sommerfuckingsjævlamøkkakroppen. Herregud da!!! Alle har sommerkropper! Alle har vinterkropper! Jeez… Er det noen som ikke har kropp om sommeren???  Nei, men ærlig talt!  Hvordan den ser ut er helt opp til deg. Men for guds skyld.. MÅ dere kalle det sommerkropp?? Hvorfor ikke heller trene for å få en kropp som er sunn og bra året rundt? Helårskropp er tingen! Men igjen.. hvorfor kalle det noe som helst? Kropp! Ferdig med det! Det er DIN kropp.. ta vare på den året rundt, hver eneste dag.

Og spiser du godis og skeier ut en gang iblandt, så har den faktisk godt av det også! Skjerp dere! Ikke vær så streng med dere selv! Det er ingen fasit på hvordan en såkalt » sommerkropp» skal se ut. En kropp er en kropp, endten det er sommer eller vinter.

Jeg er ikke i min beste form akkurat nå om dagen, meg jeg viser stolt frem hvordan jeg ser ut uansett.. Jeg har akkurat kjøpt min første bikini etter brystreduksjon jeg fikk gjennomført i septemper 2014. Jeg har arr som overhode ikke plager meg. Og som faktisk ikke engang vises når jeg har på bikini.

IMG_3069

Jeg har lenge tenkt på om jeg skal dele bilde av hvordan arrene mine har blitt etter operasjon. Kanskje er det for drøyt å legge ut her? Men for min del, så føler jeg meg faktisk ikke ukomfortabel med det, og vet at jeg selv ville ha sett hvordan arrene etter reduksjonen kunne bli seende ut etter operasjonen. Så kanskje det kan være til nytte for noen?!

IMG_3403(1)IMG_3405(1)

Så der er den altså.. den nakne sannhet etter operasjon. Ja, jeg har arr, som er litt værre på den ene siden enn den andre, men so what? Skal jeg gå rundt å vise det til hele verden? NEI. og vettu hva, de er ikke så ille! Jeg er sååå fornøyd med nye pupper, at du aner ikke!

Endelig kan jeg gå med nesten hvilkensomhelst bikini. Da gir jeg F i at formen ikke er på sitt beste. For vettu hva?! jeg ser faen meg smashing ut uansett! Det sier iallefall kjæresten min… haha!!

Jeg har arr, strekkmerker, og ingen sixpack. Uansett, er det en ting som er sikkert.  Kropp, det har jeg! Både sommer og vinter!

Bikinien jeg har på meg, og andre freshe bikinier jeg liker kan du finne i dette innlegget!

-Sommerkropp eller ei, jeg er bikiniklar

Lik og del gjerne innlegget om du liker mitt syn på » sommerkroppen 2015″

Følg meg også på facebook og instagram som @bedremeg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *