Det er bare tull å være redd. Du kommer ikke til å dø!

Allerede to min inn i oppvarminga, skjønte jeg at dette aldri i verden kom til å gå bra. Jeg var i min verste form ever! Men det var det jo bare jeg som viste. For første gang hadde jeg klart å blitt lurt med på en pulsspinn time. herregud, jeg kom til å dø! Jeg hadde lite peiling på hvordan sykkelen fungerte, og hvordan i pokker viste man hvor tungt man hadde det på? Og skulle man liksom skru den enda tyngre? OMG. Im gonna die. Tanken streifet meg igjen og igjen.

Det var rimelig fult i salen. Alle var i hundre ganger bedre form enn meg. Oppvarmingen var over, og treningen skulle starte. Jeg var allerede halvdau. Etter fire minutter skulle vi jaggu reise oss også! Tror jeg klarte å stå i ca 1 min før jeg måtte sette meg ned igjen. Å herregud så flaut! Prøvde å reise meg igjen… nei. Ikke sjangs i havet! Pjuh.. alle satt seg igjen, 4 nye minutter med sittende sykling. Kanskje det er håp alikevel. Neste gang klarer jeg kanskje å stå oppreist i to min? Vel.. så feil kunne jeg ta. Neste gang jeg reiste meg, holdt jeg på å gå rett i gulvet. Det ble svart, og jeg så absolutt ingenting. Satt meg ned… ble tomatrød i trynet.. Ikke av varme, men fordi jeg ble så vanvittig flau over at jeg ikke klarte å stå på den sykkelen! Jeg satt resten av timen. Det føltes helt jævlig. Det var KUN jeg i hele salen som ikke klarte å gjennomføre. Herregud for et nederlag!

Jeg bestemte meg. ALDRI MER!  Spinning er dritt. Og ikke noe for meg.

Dette var for tre år siden!

Men nå har jeg bestemt meg for at ting jeg har vært redd for tidligere, bare er tull. Jeg går ut av komfortsonen for å finne min nåværende styrke! Jeg skal bli sterkere. Ikke bare ved å løfte vekter. Men også ved å utfordre meg selv!

Sååå.. HALLO SPINNINGSAL!

IMG_2794

Jeg har vært så heldig å bli kjent med en fantastisk jente som nå drar meg med på det ene og det andre! Og dagens utfordring, som jeg først takket gledelig nei til. Pulsspinn! Jeg måtte sove på det, før jeg fant ut at det var ok å prøve igjen. Formen min er jo en helt annen nå, enn for 3 år siden. Så dette må jo gå bra!

IMG_2791

Godt plassert på sykkelen, med noe helt annet enn spinningsko på beina. Men det funket! Jeg tok det ganske rolig i starten.. Og kjørte på mer og mer, sånn som man skal. Har ingen anelse om jeg gjorde det dårlig eller bra, for pulsklokka mi er long gone… Men jeg kjente på kroppen at jeg klarte å pushe meg bra! Jeg er RÅFORNØYD! Jeg klarte meg på pulsspinn, og ble faktisk gira! Er det mulig at jeg syns det er gøy å trø på sykkel? Haha! Det hadde jeg virkelig ikke trodd. Nå lover jeg meg selv og kroppen min, og fortsette med denne typen kondisjonstrening. Det blir ikke annet enn fantastisk å komme i bedre form!

IMG_2793

Hærlig treningsdate, fantastisk instruktør, rå musikk og masse power! LOVEIT! Og.. Jeg overlevde!

Har du kanskje noe du vil utfordre meg med? Kom gjerne med forslag under!

Følg meg gjerne på snapchat som bedremeg for å få med deg enda mer av min hverdag med utfordringer og lykke!

Jeg er også på instagram som @bedremeg, og på på facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *