Frokost, lunch og fullt kjøleskap!

I dag har det vært nok en real hjemmedag! Etter 4 timer søvn i natt var jeg rimelig udugelig resten av dagen… Når ikke engang kaffe hjelper, er det bare å innse at man er fortapt. Prøvde å sove en liten time på formiddagen, noe som resulterte i zombie modus resten av dagen.. Oh happy daaay!

Men mat, det ble det! Sjelden jeg er så zombie at jeg ikke klarer å spise. Men det har hendt det også faktisk. Anyways… Frokosten jeg hadde i dag anbefaler jeg virkelig! Må innrømme at av alle speltlompe «rullene» jeg har lagd, er dette en helt klar vinner. I videoen under ser du enkelt og greit hvordan du gjør det.

Altså! Speltlompe, mager kesam med krydder, skinke, perfekt kokte egg, cottage cheese, krydder og ruccola. Rull sammen en gang, og del i to.

enjoy

Må vel innrømme at jeg ikke ble mindre trøtt etter å ha spiset disse

IMG_1398

Så da ble det en time på puta før jeg karet meg opp av senga. En dusj for å våkne.. enda litt mer kaffe, og litt lunch før jeg skulle busse på rema for storhandel!

IMG_1411

Dagens lunch som du også så på toppen av innlegget var en skål med masse lagvis digg. Nederst cottagecheese,et lag eplebiter, så yoplait protein + sitron yoghurt, et lag til med eplebiter, så et par store spiseskjeer av min nydelige granola med et dryss sukrin gold og kanel på toppen av et par epleskiver. Sååå GODT!

SÅ var det off to rema, og denne gangen MED handlelapp i lomma! Prøve igjen da tenkte jeg!

Denne lappen var litt mer utfyllende enn i forrige uke. For nå skulle jeg jo ikke glemme noe! Jeg fikk med meg hver eneste ting på lista! wohow!  10 poeng til super handleren!

IMG_1418

Her ble det både frukt, grønnsaker, pålegg og brød til kidsa, drikke, proteiner i form av kylling, karbonadedeig og svinestrimler. Og om noen lurer på hvor fisken er, så hadde jeg allerede en pakke i frysern! For fisk må man ha! Det er vel kanskje ikke så mye mat at man kan kalle det storhandel, men det er ikke ofte du ser meg rusle fra rema’n med 3 stappfulle bæreposer! Sammen med det som var igjen fra forrige uke, holder dette helt fint frem til neste tirsdag (som blir den store handledagen fra nå av).

Mulig at jeg må stikke på møkka prixen og kjøpe en pakke melk eller litt mer skinke ila uka, men det skal jeg klare!

IMG_1421

Om du tror det fortsatt ser sånn ut i kjøleskapet, tar du skammelig feil… Dette er nok strategisk plassert i forhold til bildetaing. Den nederste hylla er vel den eneste som ligner på sannheten. resten er stua inn og plassert litt mer hulter til bulter. Men fullt! Det er det 🙂 Og jeg er klar for nok en uke med masse god og sunn mat!

Håper du får en fin fin mat uke!

sign

Lik innlegget om du kunne tenke deg flere mat-tips her på bloggen.

Følg meg gjerne på facebook og instagram

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *