Søt frokost

Så lettvindt og så digg! Dette er frokosten for deg som vil lage noe ekstra godt, selv om det er tirsdag, onsdag eller hvilken som helst dag i uken. Har du hørt om bananpannekaker er det en grunn til det. De er supergode, lettvindte og du trenger kun to ingredienser!

  • 2 egg
  • 1 moden banan

Jeg brukte kun 1 egg + 1 eggehvite i mine pannekaker i dag, noe du også kan gjøre om du vil.

Ha egg i en bolle, mos banan og visp sammen med eggene. Jeg bruker stavmikser for å få ekstra flyffy og jevn røre, men du kan også bruke vanlig håndvisp om du ikke har annet alternativ.

Stek i smør på middels varme (jeg bruker vita hjertegod flytende margarin). Det som er viktig når du steker dem er at du har en god stekespade, og at du er forsiktig når de snues. Du må også passe på å ikke snu de for tidlig, da går de mest sannsynlig i oppløsning.

Handle with care og du får et bra resultat!

Det var dårlig utvalg med frukt og bær for å ha på pannekakene, men jeg hadde noen frossne jordbær i fryseren. Tinte de litt opp før jeg brukte stavmikseren og blandet dem sammen med ss sukrin melis. Voila! Problem løst.

IMG_1043IMG_1046

Jeg fikk endel syltetøy igjen, som jeg bare satt i kjøleskapet. Kan helt fint brukes som pålegg senere i dag, eller evnt sammen med granola, eller i en smoothie.

Nå skal jeg ned til byen for time hos kompasset før jeg skal hente mini i bhg. Han skal være hos meg et par dager denne uka, selv om det ikke er min uke. Pga den elendige formen min forrige uke fikk jeg nesten ikke sett han! Så nå er savnet veldig stort.

Formen er fortsatt ikke helt på topp, men den kommer seg for hver dag som går.

Håper dere får en fin dag!

sign

Lik om du syns pannekaker er digg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *