Hvorfor ikke kose seg på en lørdag?

I disse tider, er det mange av dere som prøver seg på sukkerfrie uker. Noen holder seg også unna potetgull og pålegg med sukker i. Jeg vil bare si… FY SØRN så flinke dere er!! Jeg innrømmer lett at dette ikke er noe for meg. Jeg bare MÅ ha den ene dagen i uka hvor jeg kan kose meg. Jeg er sterk på mange punkter, men akkurat der er jeg svak. Den ene lørdagen må jeg ha. Resten av uka klarer jeg meg fint uten, så jeg hadde sikkert klart det om jeg hadde bestemt meg for det. Meeeen… jeg lar heller være å bestemme meg, og koser meg med en såkalt cheat-day. I dag har jeg spist både vafler, taco, smågodt og potetgull. Nå skal det sies at vaflene mine alltid er sukkerfrie, og lagd med havre og speltmel. Så de er vel egentlig ganske innafor. Men i dag dro jeg ekstra ærend på butikken.. KUN for å kjøpe brunost, noe som ikke er like innafor og derfor sjelden å finne i kjølesapet her i gårn! Men mmmmm…. så godt!

IMG_8893

Litt aking i bakken utafor her med ungene etterpå, tipper jeg tok knekken på de stakkars brunostskivene. Aking på rumpa, og «klatring» med en liten mini på slep i bakken opp etterpå.  Glade unger, og Glad Mamma! Gøyyy å ake!

IMG_8911

Litt lyst ute.. og litt dårlig kvalitet pga tlf bilde.. Men vi koste oss!

Resten av dagen har bare vært inne-dag, med besøk av ei venninne, leking, mat og film(er)…. Jeg fikk også en pakke i posten i dag! Hurra! 

IMG_8916

Pakke fra Get inspired! Glede å få treningsklær i posten, og enda mer glede med en så hærlig tekst på pakken da! Absolutt en av mine favoritt nettbutikker når det kommer til treningsklær for jenter. Ikke bare pga klærne, men også pga selve butikken og servicen de gir. Glade, gode og fargerike mennesker!  Dette er på ingen måte et sponset innlegg.. Klærne er kjøpt og betalt, og ordene kommer bare fra en superfornøyd kunde! I morgen skal jeg vise dere hva som var inni pakken!! wohow!!!

Nå er jeg klar for å kose meg videre… Potetgull og dip… OG pepsi max! FREAK OUT! Yess… vi koser oss… men hvorfor ikke?

Dere som kjører godisfri, dere ruler! Og ikke hør på meg som spiser alt jeg kan en dag i uka 😛 haha! Kjør på! Flinkinger!

sign

SMILE! Happiness looks gorgeous on you

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *