Mini pannekaker og spennende forandringer

Prøvde meg nok en gang på en ny pannekake oppskrift, den er ikke så forskjellig fra de andre, men denne er med banan, eple og kanel.. Mmmmm! Også er røren enda tykkere, og pannekakene litt mindre. Det er så mange muligheter når man lager proteinpannekaker. Finnes uendelige variasjoner! Bare det å ha litt kanel i røra gjorde underverker. Prøv deg frem du også! Eksempler på hva du kan ha i for å endre smaken litt: Bringebær, blåbær, jordbær, vaniljekesam, kanel, kardemomme, proteinpulver med forskjellig smak, banan, eple, honning, stevia, og sikkert maaaaange flere ting som jeg ikke kommer på i farta.

IMG_3872

Jeg lager pannekakene i skikkelig miniform (da kan jeg spise flere, knis), foreløbig steiker jeg dem i olje eller, Tine meieri smør, men jeg har bestilt kokos olje på Iherb, så når den kommer blir den nok flittig brukt!

IMG_3876

Denne kalorifrie sjokolade sirupen har jeg også kjøpt på Iherb. Første gang jeg smakte den var jeg ikke så veldig imponert, men nå når jeg testet den på nytt igjen sammen med pannekakene, syns jeg den var mye bedre! Njom!

IMG_3886

Ved siden av hadde jeg også litt vaniljekesam, sukkerfritt bringebær syltetøy, og noen eplebiter.  Det smakte utrolig godt sammen med sjokoladesirupen.

IMG_3892

smake?

IMG_3893IMG_3887

Kaffe er et must til frokosten! Disse ble lagd på fredag. Jeg hadde god tid, siden jeg ikke begynte på jobb før kl 17.15. Det var litt godt å bruke litt tid på kjøkkenet igjen. Det har vært travle dager, så det har blitt litt mye «i farta» mat. Sunn mat, men for lite mat. Noe som ikke egentlig er et alternativ når jeg trener såpass mye. Dere ser kanskje (om du leser bloggen på pc) at jeg har fått nytt design?! Jeg elsker denne forandringen!  Jeg er jo ikke så veldig inne på dette med design og wordpress, så derfor har jeg fått hjelp av en meget dyktig fyr, Paul Ivar Pettersen. Han er en super dyktig fotograf med hodet fullt av gode ideer.  Sjekk ut noe av arbeidet hans her . Fargene har jeg valgt selv. Jeg er enda ikke helt 100% sikker på om jeg er fornøyd. Jeg er veldig ivrig etter å få tilbakemeldinger fra dere, så kommenter gjerne under hva dere syns! Klikk på «hjem» for å se forsiden. For å feire min nye blogg, med stor økning i besøks statistikken har jeg tenkt å kjøre igang en instagram konkurranse om ikke så lenge. Det blir utrolig gøy! Min første konkurranse! Så nå er det bare å følge med. Jeg lover fine premier til vinneren. Håper alle sammen har en fortreffelig søndag! Jeg skal kose meg med familien.

If there is no struggle, there is no progress

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *