Sjoko-Havregrøt og protein fluff

Jeg har mange ganger prøvd og lære meg å like havregrøt. Men jeg har bare ikke klart det! Har prøvd med masse bær, frukt osv. men nope! Det var helt til jeg fikk snusen i at man kunne lage sjokolade-havregrøt… hmm.. DET må da vel være godt?! Så i går tenkte jeg å gjøre et forsøk til, denne gangen med en blanding av melk og sjokolade-proteinpulver.

Sjokolade havregrøt

Det er kanskje litt vanskelig og se grøten på dette bildet, siden jeg har toppet den med så mye annet godt. Her er en liten how to: Lag havregrøten som anvist på pakken, men med litt mer melk. Du kan også ha i litt mer melk etterpå om du ser den blir for tykk. Bruk lettkokt havregryn. Ha i 1 stor scoop med sjokolade-proteinpulver (jeg brukte fit&smart sin), 2-3 dråper med stevia vanilla cream, og 1/2 most banan. Har du kakao pulver kan du også bruke litt av det. Jeg hadde ikke det i skuffen, men det ligger inne på neste iherb bestilling! Jeg toppet grøten med ferske bær, knuste valnløtter og to gode spiseskjeer med cottagecheese! njom!!

sjokolade havregrøt

Utrolig god frokost! og HURRA, jeg likte endelig havregrøt! Når du får lyst på noe godt på kvelden… for det får man jo ofte! sånn rundt kl 20. Kjenner du deg igjen?  Anyways… For en uke siden prøvde jeg meg på å lage protein fluff… og EHH. Det gikk IKKE bra, for å si det sånn.  Skjønner virkelig ikke hvordan jeg kunne feile så utrolig mye på noe som er så lett! Men, det klarte jeg tydeligvis. I går kveld prøvde jeg meg for tredje gang. I DID IT! 10 poeng!

hjerte proteinfluff

Etter jeg la ut bilde på instagram og facebook i går, fikk jeg mange henvendelser og spørsmål om hvordan jeg lagde den. Så i dag må det komme en liten oppskrift her. MEN! det er et men! Siden jeg fortsatt er under prøving, ble det ikke til at jeg skreiv ned eksakt hva jeg gjorde, så neste gang kommer det enda en oppskrift, med litt mer spesifikke mål. I did this:  hadde ca 1,5 dl melk og 2 ss vaniljekesam i en bolle, deretter 2 scoops vanilje-proteinpulver. Pisket dette med stavmiksern (visp delen) i et par minutter til det ble en god fin blanding. Deretter hadde jeg i en kopp med frosne bær (jordbær og blåbær). Disse bærene var ikke gjennomfrosset, da jeg hadde tatt ferske bær som hadde stått i frysern i ca 1 times tid. Skal du bruke frosne bær, så la dem ligge litt på benken før du har dem i. Deretter tok jeg stavmiksern (delen som moser) og moset alle bærene sammen med blandingen. Når alle bærene var most, tok jeg igjen den andre delen av stavmikseren og vispet dette i ca 5 minutter, til det ble en fluffy fin masse. Så satte jeg den i frysern i ca 45 min. Hadde fluffen i fine hjerteformer og pyntet med litt kakao sjokolade. Utrolig godt!! Men jeg kunne faktisk tenkt meg enda litt mer bær 😛

fluff

Tilogmed samboeren min likte dette. Han spiste opp hele skåla med fluff…! Jeg ble faktisk mett, og klarte ikke på den siste delen. Dette er en vinner, og skal lages mange ganger til kveldskos 🙂 Nå skal jeg komme meg på trening. BEINDAG! Ha en tipp topp dag !

Set goals, then KICK ‘EM in the FACE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *