En god start på dagen!

Frokost Jeg MÅ ha frokost! Før…… skal vi si for et halvt år siden ca. Så klarte jeg ikke mat når jeg sto opp! Ble rett og slett dårlig av tanken. Men, det var FØR, og nå er NÅ. Mye av grunnen til at jeg har klart å endret matvanene mine på morgenen er nok at jeg har blitt mer kreativ med maten, lager nye ting. Varierer. Gjør jeg ikke det, så blir jeg fort lei, og da blir d kjedelig… Jeg er jo på en måte litt «heldig» siden jeg stort sett har god tid på morgenen. Jeg leverer ungen i bhg rundt kl 08, og etter det drar jeg hjem og lager meg en GOD frokost, før jeg drar på trening.

Frokost er dagens første og kanskje viktigste måltid. Frokosten skal gi deg energi til å komme igang på jobb eller skole, og gjøre deg klar til å løse dagens første oppgaver.

Mine såkalte «oppgaver» siden jeg for tiden er sykemeldt og ikke i hverken jobb eller skole, er TRENING. Derfor er det kjempeviktig for meg og ha et godt påfyll av bra mat! I dag var jeg så heldig og fikk sove helt til kl 09.30! Det er luxus det! Under ser du dagens første måltid her i huset.

Frokost IMG_3252yoghurt

Den bestod av Eggerøre med 1 egg og to eggehviter, skinke og cottage cheese. Avocado, litt agurk og tomat, og en fin neve med valnøtter. Når det gjelder nøttene, så likte jeg dem ikke FØR, og jeg er fremdeles ikke særlig glad i og spise kun nøtter. Men sammen med annen mat er det helt fantastisk! Bl.a sammen med egg. Jeg elsker CRUNCHEN ! Yoghurten som du ser på bildet er også en ny favoritt! Men i mårrest ble jeg rett og slett så mett at jeg ikke klarte på den… Jeg er avhengig av krydder… og et av favorittene som jeg kan ha på ALT, er dette

Krydds

Det kjøper jeg på Euro-Asia butikken 😉 Kjempegod på smak, og en super erstatter for salt. COTTAGE CHEESE, Jum! Det tok en stund før jeg vente meg til å spise det, og fant ut hvordan, og hva jeg kunne spise det sammen med. Men nå har jeg det nesten i alle måltid. Denne gangen i eggerøra istedenfor vanlig ost. Knall! Gjør eggerøra mer saftig.

IMG_3258

Og til slutt!

IMG_3261

Nå skal jeg på trening! Ha en superfin dag !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *