Etter regn kommer solskinn

Jeg har sagt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen.

Hvis du har en dårlig dag, er det helt greit! Det er lov å ta den dagen inn over seg. reflektere over den og la den få lov å være litt dritt.

Når jeg lar meg selv ta slike dager innimellom uten å få dårlig samvittighet, kommer jeg så mye sterkere tilbake.

For to dager siden kom det snikende en følelse over meg som ikke var god på noen som helst måte. Jeg følte verden gikk under, og at alle problemene bare eskalerte. Jeg så ingen muligheter og ville egentlig bare grave meg under jorda og bli der til alle problemer var glemt.

Når jeg hadde sovet litt på det innså jeg at det var no-go. Jeg bestemte meg for å finne løsninger, men likevel la meg selv drukne litt i den ene dagen, siden jeg allerede var helt gåen i kropp og sjel.

Så når jeg kom meg ut av sengen og fikk mini på skolen i går, satte jeg meg foran pcn med kaffekoppen og begynte å google. Først delte jeg dette med jobbsituasjonen her på bloggen. Og jeg er så innmari takknemlig for alle gode svar jeg har fått! Vurderer nesten å ta en screenshot av kommentarfeltet og levere til potensiell arbeidsgiver! Haha!

Nei, det skal jeg ikke gjøre, men dere er så utrolig fine mot meg, og jeg blir helt rørt av alle ordene jeg får. Tusen tusen takk!!! Jeg er uendelig takknemlig.

Men etter jeg hadde blogget begynte jeg å tenke litt på løsninger. Jeg satt å så på jobber, sendte mailer og begynte å se litt på om det kunne finnes noen leiligheter som var billigere enn her jeg bor nå. Dessverre ser det siste mørkt ut. Så jeg må nok bare bite tennene sammen litt til.

Men jeg fikk positive mailer fra flere mennesker, og jeg skal allerede i dag søke jobb. Hva det er og hvilken type jobb jeg tenker på, vil jeg fortelle litt mer om senere. Men jeg ønsker gjerne tips og forslag fra dere om det skulle dukke opp noe!

Jeg ønsker en jobb som får meg UT blandt mennesker. Ikke en jobb hjemmenfra. Jeg setter utrolig pris på de som kommer med slike forslag også, for jeg skjønner jo tanken. Men jeg trenger å komme meg ut. Jeg trenger å være med folk. Være sosial. Jeg jobber så mye hjemmenfra allerede, at jeg går nesten litt på veggen iblandt.

Som overskriften sier. Etter regn kommer solskinn.

Etter en liten runde foran pcn, tok jeg resten av dagen i sofaen. Det hjalp. Jeg hadde gode samtaler og fikk opp håpet på at det finnes løsninger. Jeg la meg med et smil i går. Og det føltes utrolig godt.

Enda bedre føles det å stå opp i dag og vite at det var LØRDAG!

I dag er jeg på plass. Klar for trening, jobbsøking og mange gode løsninger på fremtiden!

Håper du har en flott dag!

Klem Hilde ♥

Ps. Håper du vil følge meg på instagram (bedremeg) hvis du ikke allerede gjør det!

Jeg er også på snapchat (bedremeg) og Facebook siden min finner du her om du ønsker updates og treningstips.


2 kommentarer

  1. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver, det er noe med å justere og tilpasse seg og litt kampen for tilværelsen, så jeg heier på deg! Klem!

    1. bedremeg

      Blir så glad for heiarop! <3 Klem til deg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *