Dette er faktisk veldig viktig

Så utrolig gøy at så mange var tilbake for å lese i går. Det varmer mitt hjerte at dere fortsetter å komme tilbake, selv om jeg har vært borte en stund ♥

Som jeg skreiv i går, så har jeg kommet i gode rutiner når det kommer til trening igjen. Noe som gjør at dagene mine blir såå utrolig mye bedre. Jeg får en helt annen energi og glede over hver dag som kommer. Det å gå ned til treningssenteret og stråle på veien bort dit fordi jeg er så fornøyd med meg selv, gjør virkelig noe med dagen min!

Men i dag måtte jeg bestemme meg for å ta en dag fri.

Det kom en hodepine snikende i går kveld, som ikke helt vil slippe taket. Så jeg tar det som et hint om at det kan være greit å ta en rolig dag. Jeg vet jo at det også er viktig. Kjempeviktig faktisk. Kanskje spesielt i starten.

Jeg som mange andre er sånn at når jeg er så godt i gang, er det nesten litt vanskelig å ta en dag fri. Hvorfor gjør det når jeg er i form liksom? Hvorfor bli hjemme når jeg heller kan gå bort på senteret? Vel.. Kroppen trenger det.

Jeg kommer faktisk ingen vei ved å pushe for hardt de første ukene. Det vil heller ha motsatt effekt. Skader og vondter vil jeg unngå denne gangen. Og jeg vil klare å holde motivasjonen på plass. Noe jeg tror blir det minste problemet nå fremover.

Jeg digger det bare. Elsker hver eneste økt. Og jeg syns nesten det er synd at jeg ikke kan ta enda FLERE øvelser. Er jo så mye som er gøy, og som jeg savner å gjøre. Men, det blir det blir.

Nå er det viktig å restituere litt. Så i dag skal jeg bare kose meg hjemme.

Startet dagen med denne grøten som jeg tenkte å gi dere en how-to på. Noen har kanskje sett den før, men legger ved link til pulveret jeg bruker.

Jeg er jo som mange vet, ingen superfan av havregrøt. Men denne er en sikker vinner.

Jeg bruker 70 gram havregryn til en porsjon.

Lager grøt med halvt/halvt vann og melk. Sparer litt av melken og blander inn proteinpulver fra Bodylab med smaken salty caramel milkshake. Har i denne når grøten er nesten ferdig.

Varmer frosne skogsbær i mikroen og topper med disse, kanel og sukrin gold. Sistnevnte finner du ved å klikke på bildet under

Når du kan spise dessert til frokost sier jeg bare!

Nå skal jeg nyte noen minuntter til med ansiktsmaske før jeg må ta fatt på litt husarbeid. For nei.. Det er faktisk ikke sånn at oppvaskmaskinen tømmer seg selv og kjøkkenet blir skinnende selv om jeg har vondt i hodet og helst bare vil ligge på sofaen.

Hva er greia med at kjøkkenet ALLTID er rotete?!

Jaja. Håper dere får en fin tirsdag!

Klem Hilde ♥

Følg meg gjerne på instagram og snapchat (bedremeg)

Facebooksiden min for hyppigere updates, finner du HER 


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *