Positiv overraskelse

I dag fikk jeg et akutt behov.

Midt i klesvasken kom det, og nå har jeg rett og slett bare måttet ta meg en liten pause i husarbeid for å sette meg ned å skrive litt.

Det går ikke fort på maskina enda, men jeg klarer endelig å bruke to av fingrene på venstre hånd til å skrive med. Iallefall i noen minutter!

Hvis du ikke har fått det med deg enda var jeg litt uheldig og brakk armen på snowboard for 2,5 uke siden og har vært litt ute av funksjon siden da. Heldigvis ser jeg at det kommer seg mer og mer for hver eneste dag som går, og nå er det faktisk bare 4 dager til gipsen skal av. ENDELIG!!

I litt over 2 uker skulle den være på. Til min store overraskelse. VELDIG positiv sådan!

Jeg så for meg at jeg skulle gå i 2 mnd med gips og miste resten av vinteren…

Det er jo litt typisk meg i en sånn situasjon.. Å tro det verste. Jeg husker så godt alt jeg tenkte på når jeg lå i bakken med en nier på smerteskalaen. Det føltes jo som om livet var i ruiner en liten stund der.

En annen ting jeg ble skikkelig lei meg for var at de måtte klippe opp min nye fine genser… Den fra Eivy som jeg elsker hardt å ha på når jeg er i bakken! Diggeste plagget jeg noen gang har eid!

Klikk på linken over og finn den supergode genseren.

Meeen! Så fikk jeg fantastisk hjelp og masse positive ord. Og ikke minst en positiv overraskelse når legen sa hvordan det lå an! Jeg ble faktisk nesten grine-glad! nesten…

Men! Det skal jo sies at armen ikke er helt funksjonell med en gang gipsen forsvinner. Det er fortsatt 4 uker med lite belastning og rehabilitering. Da er det metall og skruer som er operert inn i armen som fungerer som «gips». Det positive er at jeg kan begynne å trene den opp såpass tidlig, og det elsker jeg! Eeeelsker alt som går fremover! og jeg vet at jeg snart er tilbake både på treningssenteret og i bakken.

Jeg har faktisk tenkt meg en tur på trening allerede denne uka. Bare for å gå litt på mølla, ta noen øvelser med strikk, og rett g slett komme meg ut litt. Det blir ikke høyt tempo, men guuud så godt det kommer til å føles!

Og apropos føles godt, så har jeg savnet skikkelig å skrive.

Setninger og innlegg har bare stormet på i hodet mitt  disse to ukene. Frustrasjon, følelser, ensomhet, takknemlighet, kjærlighet, tanker og alt har bare vært veldig MYE, og jeg har virkelig savnet å ikke få det ut på den måten jeg pleier. Jeg håper jeg klarer å finne igjen noen av disse ordene og få de ned. For nå som jeg klarer å sitte foran pcn litt igjen vil det føles utrolig digg!

Dagene flyr, samtidig som de går sakte. Det gjør at jeg virkelig får brukt tiden min til å tenke på hva jeg vil fremover. Hva jeg skal satse på, hva jeg må gjøre for å få hverdagen til å gå rundt, samtidig som jeg og mine har det best mulig.

Det kommer til å skje endringer på min front.. Jeg vet ikke helt hva og hvor enda, men det skjer.

Håper på flere ord her inne fremover, og håper du vil bli med.

Stor klem Hilde

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *