Var det ment to be?

Det har blitt 21 desember.

Klokka er snart 11 og jeg har akkurat kommet ut av dusjen etter å ha sovet mye lenger enn jeg pleier. Beina ligger på bordet og jeg har en varm kaffe klar.

Mini har reist på juleferie og jeg er hjemme alene i 6 dager til.

Hjemme alene.

Kroppen er sliten, men ikke på en dårlig måte. På en sånn måte som jeg har ønsket å kjenne på i lang tid. En skikkelig god måte.

Og det trengte jeg nå… Virkelig. Gårdagen var en skikkelig høydare når jeg fikk mange timer i bakken med min kjære. Barnefri og litt mindre ansvar gjør virkelig noe for kropp og sjel. Det å bare kunne gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil det. Det er noe jeg trenger innimellom. Og som sagt. Jeg trengte det nå.

Denne uka har vært litt hard. Det er ofte sånn når du går å lengter etter fri og har fått veldig nok av hverdag. Det ble rett og slett alt for vanskelig å lande etter helgen i Geilo.

For de som ikke har fått det med seg var jeg på voksencamp med Epic boardshop og Events 

En helg med så mange flotte mennesker og så mye gøy setter seg virkelig. Jeg sitter igjen med så utrolig mange gode minner og vil egentlig bare tilbake. Noe vi selvfølgelig skal! Dette er ikke et reklameinnlegg, men hvis du kjører snowboard, enten du er nybegynner eller viderekommen, anbefaler jeg deg virkelig å bli med på voksencampen på Geilo. Det er virkelig EPIC!

Jeg skulle ta så mange fine bilder for å dele med dere når jeg var der, men dessverre gjorde jeg verdens største tabbe etter litt for mange øl, og mista tlf i do. Ikke bare mista jeg den i do, men den ble jaggu liggende. Jeg fikk det nemlig ikke med meg.

Så joda… Der lå den i et døgn før en fantastisk voksencamper fant den og tok ansvar.

Jeg lurer litt på om det kanskje var ment to be.

At jeg skulle kjenne på det å ta helt fri. Være en hel helg uten mobil, uten sosiale medier og jobb. Det føltes faktisk vanvittig godt å slippe å tenke på annet enn meg selv og de rundt meg der og da. En liten periode.

Mobilen min er nok rimelig long gone, men den ligger i ris enda, og jeg har et lite håp om at den muligens kan funke litt så jeg får reddet noe av det som ligger på den og kanskje brukt den bittelitt før den sier natta for godt.

Men… Da ble det altså ikke så mange bilder fra helgen, så jeg prøver på nytt neste gang.

Nå skal jeg nyte noen fine dager fremover med avslapping, vin, snowbard, kjæreste, jul og masse digg mat. Få enda mer motivasjon og gjøre meg klar for 2019.

Om bare få dager kommer jenta mi nedover, og jeg kan virkelig ikke vente på å få se henne igjen. Savnet har vært enormt nå i desember, så det blir sååå fint å være samlet igjen.

Jeg håper du fortsatt har en fin førjulstid og at du nyter hver eneste dag. Ta vare på deg selv og dine. Ikke stress, men len deg tilbake og lad opp.

Klem Hilde ♥

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *