Har du noen gang sagt dette til deg selv?

Det er mye snakk om trening for tiden.

Vi er kommet til den tiden på året hvor mange snakker om alt de skal prestere og få til ETTER JUL. Etter året er over.

Da er det blanke ark og nye muligheter til å gjøre store ting, og mange ønsker å komme igang med livsstilsendring. Det er selvfølgelig gull å ta den avgjørelsen for seg selv.

Men ærlig talt.

Det er fortsatt mye av 2018 igjen. Hva har du tenkt å gjøre med den siste tiden? Skal du kun gå å snakke om alt det store du skal gjøre fra første januar?

Både du og jeg vet jo at det bare er tull. At mye av det du mener du skal gjøre, forsvinner i hverdagen så fort det nye året har fylt to uker. Det er kanskje en hardt å høre,  men det er jo sånn det er for de fleste. Nesten hvert eneste år.

Jeg SKAL komme igang med treningen, jeg skal spise sunnere, jeg må bare vente litt. Jeg må vente til etter jul. Det er så mye som skjer nå fremover, så jeg har ikke tid.

Tid? Hvordan skal du noengang finne tid, hvis du ikke har mulighet å prioritere deg selv når du trenger det som mest?

Kroppen trenger energi også nå i denne førjulsstiden. Kroppen trenger å bli tatt vare på.

Trening handler om så mye mer enn å gå ned i vekt. Det handler om å gi kroppen det den trenger for at den skal fungere i hverdagen. På tunge dager også.

Så kjære deg som mener du må vente. Gjør som flere andre jeg har snakket med. Start allerede nå med å ta en avgjørelse.

Å vente, det er bare bullshit. Det er er litt som å planlegge ting med venninne etter litt for mange glass vin. Det blir aldri noe av.

Selv ventet jeg mye. Jeg skulle alltid starte på mandag. Hver uke. Neeeei, tar det neste uke. På mandag, da er jeg klar!

Kjenner du deg igjen? Har du noengang sagt dette til deg selv? At du skal starte på mandag?

Var jeg noensinne klar? Nei. Fordi jeg ventet og ventet… Alltid. Helt til jeg en dag satte ned foten og tenkte at nok var nok! Og da startet jeg med en gang. Den dagen.

Og siden da. Har jeg aldri sluttet.

Med mine erfaringer og min kunnskap ønsker jeg å hjelpe deg å komme igang. Jeg ønsker å gi deg det du trenger for å slutte å utsette ting. Jeg vil at du skal ta dette valget for DEG. Uten å vente. Uten å gi deg.

Allerede førstkommende torsdag skal jeg lære deg 4 steg du kan ta for å gjøre en endring. Finn motivasjonen sammen med meg i webinaret mitt. Vær sammen med meg live via din pc eller mobil. Sett av tid til DEG!

Meld deg på HER inne allerede nå, og stopp med de dumme valgene. Slutt å utsett livet ditt. Begynn å lev allerede nå.

Jeg håper jeg ser deg!

Klem Hilde

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *