Jeg hadde røde prikker i halve ansiktet

Det å ta vare på huden har blitt mer og mer viktig for meg de siste årene, selv om jeg aldri tidligere har hatt noen plager eller synlige urenheter i ansiktet.

Men når jeg for litt siden fikk et utbrudd uten sidestykke fikk jeg nesten litt panikk.

Det kom kanskje ikke helt over natten, men heller litt gradvis. Problemet var bare at det ikke forsvant like gradvis. Det ble bare mer og mer, og prikkene ble bare rødere og rødere. Jeg følte rett og slett jeg så helt jævlig ut.

Jeg syns jo også det var vanskelig å skulle øse på med sminke over dette utslettet (eller hva det nå enn var) siden jeg jo skjønner at det å stenge det inne neppe fører til forbedring. Men jeg følte meg altså så ille at jeg bare måtte dekke det til.

Når jeg skjønte at dette ikke forsvant av seg selv dro jeg til legen. Jeg fikk kortison som jeg skulle ta over en 14 dagers periode. En salve jeg skulle smøre på to ganger om dagen.

Ble det bedre? NOPE.

Jeg ga nesten litt opp. Fortsatte som før. Utslettene hadde «gode dager» og  «dårlige dager». Noen ganger så det ut som det hadde roa seg litt, men så spratt det jaggu opp noe nytt igjen og igjen. Huden min var ujevn og jeg følte hudtonen hadde blitt helt fjern. Helt siden i fjor vinter har jeg lagt merke til en ekstra mørk skygge rundt øynene som jeg syns har vært helt forferdelig (og da snakker jeg ikke bare om den gode gamle mor-er-sliten-ringen under øya)

Pigmenter…

Jeg nevnte dette for ei venninne jeg vet jobber med gode hudpleieprodukter

Og raskt etter fikk jeg tilbud om behandling hos henne. Hun mente at dette ville passe utmerket til huden min.

Jeg så jo mest på det som en «day off» med pleie, og tenkte absolutt ikke over at jeg ville merke noe forskjell eller få noen resultater med tanke på disse utslettene mine.

Jeg hadde hørt om produktene, men ikke fått testet dem selv.

Det å ligge på en benk og få pleie i 1,5 time var fantastisk. Men det magiske skjedde i det jeg så bildene hun tok før og etter.

De røde flekkene er kanskje ikke så lett å se mtp all ujevnhet jeg har i huden. Men jeg så TYDELIG forskjell både på ujevnheter og røde spots etterpå. Jeg ble helt imponert faktisk!

Jeg måtte spørre hva hun egentlig brukte når jeg lå der.

Hun brukte bl.a denne masken som du kan lese mer om hvis du klikker på linken under

Hormeta Ultimate Mask with ceramides

Og siden jeg var så ufattelig heldig har jeg nå inngått et samarbeid med Nordicskincare.no som du også kan dra nytte av! Du får nemlig en rabattkode du kan bruke nå som det er BLACK-WEEK for å få 30 %rabatt: blackbedremeg. Denne gjelder ut søndag 25 November. Ellers får du 10% ved bruk av koden lovebedremeg ♥

Jeg fikk tips om noen daglige hudpleie rutiner og noen ukentlige. Rens og tonic morgen og kveld. Pluss maske og enzym peeling 2 ganger i uken.

Gå inn og sjekk ut produktene du også. Jeg kan knapt vente til å få mine i posten så jeg får fortsette å gi huden min den pleien den trenger!

Ha en nydelig dag! Og husk å ta vare på deg selv.

Stor klem fra Hilde

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *