En utrolig merkelig dag

Jeg våknet opp.

Først veldig tidlig, siden kjæresten skulle tidlig på jobb. Var så trøtt at jeg knapt klarte å skru av vekkerklokka. Sovnet raskt når han dro, for så å våknet av vekkerklokka på nytt kl 07.30.

Da måtte jeg jo opp. Siden mini skulle på skolen.

Fikk han avgårde, og sovna like fort idet han var ute av døra.

På sofaen.

Det kjentes ut som jeg hadde vært på ei skikkelig fyllekule. Eller reist LANGT og satt igjen med forferdelig jetlag. Det var helt merkelig! Jeg hadde jo hverken reist langt eller vært på fylla, så det føltes utrolig rart.

Men igjen, så skjønte jeg  jo hvorfor.

Uka i forveien hadde jo vært ganske intens. Selv om jeg ikke var nervøs eller grudde meg på noe som helst vis til å ha webinar for dere, så har jeg jobba mye med det. Og jeg blir så vanvittig engasjert i å hjelpe folk at når jeg sitter i det så bruker jeg nok mer energi enn jeg tror. Jeg digger det! Absolutt. Kroppen er bare ikke helt vant med det.

Så da velger den å gå i en slags dvale, selv om jeg egentlig ikke har tid til det. Den velger å ta litt pause, sånn som den gjorde i går.

Nei Hilde. Nå skal du SOVE. Enten du vil eller ikke! 

I går måtte jeg bare lytte til kroppen. La den sove litt før jeg tok tak i dagen ved å få igang alle som har bestemt seg for å ta tak i livet sitt! Herregud så gøy forresten!!

Men i dag er jeg på plass igjen for fullt! Var oppe 05.30 for å ta en kaffe med kjæresten før han dro på jobb. Lage frokost, blogge og drikke x antall kopper kaffe før jeg drar avgårde på trening kl 08.40.

Jess! Her er planen klar!

Det er utrolig stor forskjell på å være sliten og å være mentalt sliten. Det er også stor forskjell på det mentale. Denne gangen syns jeg nesten det var litt rart, siden jeg som regel blir sliten av vanskelige ting.. Mentale ting som går meg så til hode at jeg mest har lyst å grine.

Denne gangen var det kun positivt. Ting som skal endre liv. Mange sitt liv, mitt inkludert!

Herreguuuuud for en fantastisk tid jeg går i møte. Jeg elsker det!

Jeg må bare bli litt flinkere til å forstå kroppen og hodet mitt.

Ha en nydelig tirsdag folkens! Nå skal det nytes frokost før trening her.

Klem Hilde

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *