Jeg orker ikke å gi meg enda en gang! 

Vi har kommet til tredje uke i oktober.

Klokka er 06.00 og jeg har klart å komme meg opp tidlig i dag også.

Det blir med denne dagen denne uka, fordi jeg har litt bedre tid disse dagene. Alt er relativt, og jeg har fortsatt mye å gjøre, men jeg har tenkt å unne meg å sove litt lengre annenhver uke.

I dag skal jeg snakke litt om hva som skjer de gangene du ikke når målet. De gangene du må innse at ting ikke går opp og at målet må utsettes.

For det er jaggu ikke en enkel sak!

Jeg vet at det kan føles vanvittig motløst når du sitter der og ikke nådde helt opp.

Jeg var usikker på om jeg skulle gå så langt som å fortelle dere hva mine mål har vært disse to ukene, og tenker at okei. For å skrive om det, så må jeg gå litt mer inn i det.

Dere vet at jeg har satt andre prioriter nå, og at jeg har bestemt meg for å jobbe mer med bloggen. Jeg ønsker å nå ut til flere og jeg ønsker å gjøre det ved å skrive mer og bedre.

Jeg ble medlem av en gruppe som heter 100 dagers prosjektet. Denne gruppen er ledet av min kusine Anne-Brith og min coach Peter. Når jeg ble medlem der skulle jeg bestemme meg for et mål jeg skulle nå ila de 100 dagene.

Mitt hovedmål er å skrive to blogginnlegg om dagen i 100 dager. Altså, 200 innlegg.

Dette er for å komme meg opp igjen på bloggfronten.

Til nå har jeg nådd dette målet hver eneste dag. Men jeg kan fortelle dere at det ikke alltid er like lett. I går feks, vurderte jeg å gi meg. Jeg vurderte å droppe å skrive, fordi jeg hadde så mye annet å gjøre. Jeg jobber mye med «sprekere hjemme» som også er et stort mål. Det som gir meg inntekt, det som er jobben min.

Men heldigvis, så har jeg en vanvittig støtte rundt meg. Og når kjæresten sier til meg igjen og igjen… «Du klarer det! Ikke gi deg. Sett deg ned å jobb»  Så kan jeg ikke gjøre annet enn å jobbe på. Jeg blir så vanvittig glad når noen har troen på meg, og lar meg bruke tiden min til det jeg må for å komme i mål.

Mitt andre mål er tallene på bloggen. Antall lesere. Noe jeg egentlig syns er litt vanskelig å snakke høyt om. Akkurat hva tallene mine ligger på eller hva jeg ønsker å komme opp på ønsker jeg ikke å gå inn på, men jeg kan fortelle dere at jeg har en plan om å øke hver uke.

Det å komme seg opp i denne verden som blogger er jaggu ikke lett nå om dagen. Man må være på hele tiden og man må jobbe hardt.

Første uke klarte jeg målet med glans. Det var derfor ekstra gøy å starte på uke to når de gode tallene bare fortsatte.

Men jeg merket at uka ble vanskelig. Det var mye og gjøre, og fokuset ble på en litt annen plass når jeg plutselig hadde jenta mi hjemme på høstferie. Da kom hun mer i fokus, noe som absolutt er innafor. Familie kommer før alt annet.

Men jeg holdt på den gode steamen. Jeg fortsatte og skrive like mye som før. Tallene var gode, men ikke så høye som det jeg hadde satt meg som mål. Når uken var over i går, måtte jeg innse at jeg ikke nådde opp.

Jeg skjønte jo det for noen dager siden og kjente jeg ble litt matt. Jeg orker ikke å gi meg enda en gang!

Men etter god støtte og noen samtaler skjønner jeg at det må gå litt nedover innimellom også.

Problemet er at det er nå mange gir seg. Når de ser det går litt nedover, så tror de at de ikke skal klare å komme seg opp igjen.

Jeg har bestemt meg for at dette ikke skal skje meg denne gangen. Jeg har bestemt meg for at en liten nedtur ikke skal stoppe meg i å lykkes i det jeg ønsker å drive med! Målene er satt for uka, og jeg har jaggu klart å starte  uka med å komme meg opp tidlig.

Det er nemlig også et av målene mine.

Opp kl 05.45 annenhver uke. Hver arbeidsdag.

Og ja.. Jeg vet det ikke er så tidlig for mange. Men for meg er det en ny verden!

Nå skal jeg jobbe på videre for å nå hvert mål denne uka. Jeg gjør mitt beste! Og det er jaggu godt nok!

Ha en nydelig mandag folkens, og hvis det er noe dere ønsker jeg skal skrive om så kom gjerne med en melding eller kommentar.

Leser du innlegg du liker, gjerne del på facebook.

Klem Hilde

Snapchat: bedremeg

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram


1 kommentar

  1. Det er bare å stå i det, presse på

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *