En liten overraskelse i nettbanken

Det renner ikke akkurat over på kontoen om dagen, så når jeg i morges plutselig oppdaget at jeg hadde SÅ mye penger på kontoen kjente jeg en liten lykkerus innerst inni sjela. Den ga seg fort når jeg kom på hvor disse pengene kom fra.

I går fikk jeg nemlig melding fra en av mine kunder.

«Jeg var litt ivrig og klarte å trykke en ekstra 0» Hun hadde altså overført 10.000 kroner istedenfor 1000.

Jeg lo høyt i det jeg leste meldingen. og tenkte litt på den dagen dette skjer og det IKKE er et uhell.

Den dagen jeg ikke må snu på hver eneste krone for at ungene skal få gå på fritidsaktiviteter og sfo. Den dagen jeg har mulighet til å kjøpe bil og egen leilighet.

Drømmene er der, men de har vært uoppnåelige i lang tid. Men nå, ser jeg endelig målet langt der fremme. Jeg ser at jeg sakte men sikkert kan komme dit, om jeg bare har litt is i magen. Jobber på for hver dag som går, og holder tilbake der jeg må holde tilbake.

Jeg står litt hardt i det akkurat nå om dagen, men det kommer til å snu.

Jeg skal innrømme at det var hardt å se penger som ikke var mine lande på kontoen for så å forsvinne like fort, men det var jo mest gøy. Jeg ler litt av det enda! Det er godt det ikke bare er jeg der ute som er litt vimsete og distre!

Ha en fortsatt fin dag dere!

Klem Hilde

Snapchat: bedremeg

Følg meg gjerne på

Facebook og Instagram


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *