Det kribler i magen!

Jeg sitter hjemme.

Dagen har gått i ett, og jeg rakk knapt å nyte den utrolig gode kaka ungene kom med i morges.

Jeg har litt dårlig samvittighet, jeg skal innrømme det. Men igjen, så har ungene hatt en fantastisk dag på hver sin kant sammen med sine venner. Og de vet at mamma jobber på nå om dagen for at vi skal få det bedre i fremtiden. De vet at dette kommer til å gi oss sååå mye!

Nå er det kveld, og jeg kan nyte den sammen med de 3 som betyr mest for meg ♥

Jeg satt på toget hjemover etter en vanvittig dag med workshop når det begynte å gå opp for meg hva som skjer. Eller.. Det har jo gått opp for meg litt etter litt, men det var først da jeg virkelig hadde tid å ta det inn over meg. Det var først da jeg hadde sett hva som skal skje fremover.

Det at noen har så vanvittig troen på meg og det jeg jobber med gjør at jeg også omsider klarer å skjønne at det jeg gjør virkelig har noe å si for andre. Det jeg har kan endre liv. Det jeg gjør kan endre liv.

Hilde, du redder liv!

Jeg får frysninger. For ja, det er jo faktisk det jeg gjør. Og jeg er så utrolig glad for at jeg har funnet det jeg skal gjøre her i livet.

Jeg brenner så hardt for å gjøre ting oppnåelig for de der ute. For deg. For at du skal ha muligheter til å få det beste ut av DITT liv! For at du skal se at du også kan! At du også klarer det du så gjerne ønsker å oppnå.

Det jeg går i gang med nå skal endre mange liv. Kanskje også ditt! Og nettop det, gjør at det kribler skikkelig i magen nå!

Følg med på min facebook side fremover, så får du vite mer om hva som skjer!

Nå skal kvelden nytes med øl, digg mat og dete beste selskapet.

Ha en nydelig kveld ♥

Ps. husk at jeg har ledige plasse i sprekere hjemme fra søndag 14.10 allerede! Tilbud på trening ut året hvor prisen er 1000,- Dette er din mulighet til å ta tak! Se videoen her og meld deg på ved å sende mail til bedremegpt@gmail.com

Klem Hilde

Følg meg gjerne videre i sosiale medier:

Facebook

Instagram

Snapchat: bedremeg


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *